«Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο» στην Τουρλίδα (ΦΩΤΟ) | dete

«Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο» στην Τουρλίδα (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της Τετάρτης η εκδήλωση «Στους δρόμους του ΕΣΠΑ με πανσέληνο» στην Τουρλίδα, στο Μεσολόγγι από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020».

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πεζοπορία , άλλοι με ποδήλατα , από την Αγία Τριάδα με προορισμό την Τουρλίδα όπου έγινε παρουσίαση του έργου «Βελτίωση προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας» προϋπολογισμού 2.800.000,00€ έχει ενταχθεί στην εγκεκριμένη Στρατηγική Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) στην περιοχή της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού διασφαλίζοντας την χρηματοδότησή του από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας , η αντιπερειάρχης κα Χριστίνα Σταρακά και ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μίλησαν για την άψογη συνεργασία τους η οποία θα έχει σαν αποτέλεσμα ένα έργο που θα αναβαθμίσει την πανέμορφη περιοχή της Τουρλίδας.

Στην συνέχεια απόλαυσαν όλοι μελωδίες από το σαξόφωνο με τον Βασίλη Κονίδα και υπέροχα τραγούδια από την Νίκη Κοντοσιώρου.