Στους δρόμους της Πάτρας και σήμερα το άρμα του τελάλη του καρναβαλιού | dete

Στους δρόμους της Πάτρας και σήμερα το άρμα του τελάλη του καρναβαλιού

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι προετοιμασίες για την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2020, που θα πραγματοποιηθεί  το  Σάββατο 18 Ιανουαρίου δίνοντας με τους Πατρινούς το πρώτο μεγάλο ραντεβού κεφιού και ξεγνοιασιάς. Το κλίμα άρχισε να προθερμαίνεται με την περιοδεία του μουσικού άρματος και τη φωνή και γνωστή περιπαικτική διάθεση του τελάλη στους δρόμους της Πάτρας.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών καθημερινά το μουσικό άρμα όπως το επιβάλλει κάθε χρόνο το έθιμο, θα μεταφέρει τη χαρμόσυνη είδηση της έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Τελάλης για πρώτη φορά θα είναι η Μαρία Αγουρίδη. Θα κάνει πρεμιέρα ως τελάλης σήμερα μιας και χθες η φωνή που συνόδευε την περιοδεία του άρματος ήταν ηχογραφημένη.

Σήμερα και αύριο το άρμα θα έχει τη φυσική παρουσία της.

Η Μαρία Αγουρίδη είναι καρναβαλίστρια, μέλος του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας, ενώ εκτός από το καρναβάλι, μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο με το οποίο ασχολείται ως ηθοποιός ερασιτεχνικά. Έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Επίκεντρο και στις Γραμμές Τέχνης και έχει συμμετάσχει στον καθιερωμένο χορό μασκέ των ταλέντων.