Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ CARNA η Τασία Μανωλοπούλου | dete

Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ CARNA η Τασία Μανωλοπούλου

Δεν αρκούσε στην Τασία Μανωλοπούλου να είναι «μόνο» πιστή και φανατική φίλαθλος του ιστορικού Απόλλωνα. Και να που ήλθε η ώρα της πρόσθετης προσφοράς, μετά από την «επιστράτευση» που της έγινε, αφού καλοί φίλοι του Νίκου «έκαμψαν τις αντιρρήσεις του» και από χτες η «τσαούσω» Τασία ενώνει, τις δυνάμεις της και επίσημα με τους «ασπρόμαυρους» της Πάτρας, μετέχοντας στο Δ.Σ. του συλλόγου.

Κι άλλες γυναίκες ασχολούνται με τον αθλητισμό, λίγες, όμως, είναι… πολυσύνθετα ταλέντα όπως η σύζυγος του μαχητικού  ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Τασία πρωτοέκανε στον αθλητισμό… ποδοσφαιρικά βήματα -και μάλιστα με «δελτίο» κανονικότατα- φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Πατρών, αλλά και στο γυναικείο handball Ενώ  για αρκετά χρόνια διετέλεσε και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου «Πολύτεκνος».

Ο σύζυγός της Νίκος είναι ομολογημένο ότι «έβαζε  πλάτη» σε όλα τα σωματεία, στις όποιες ανάγκες τους . Οι ΑΠΟΛΛΩΝιστές μπορεί να μην «έβαλαν πλάκα» αλλά δεν ξεχνούν πόσα εκατομμύρια, εξασφάλισε από το Υπουργείο Αθλητισμού για την κατασκευή του γηπέδου του Απόλλωνα.

Τώρα λοιπόν, που τέθηκε το θέμα ενασχόλησης της Τασίας επίσημα με τον «Απόλλωνα» το οικογενειακό συμβούλιο έδωσε… παμψηφεί την έγκριση. Λίγο νωρίτερα, καθοριστικό ρόλο στο «ΝΑΙ» του Νίκου έπαιξαν  οι αδελφικοί του φίλοι Γιάννης Βερβίτας και Βασίλης Βλασταράς και έτσι φτάσαμε να της ευχηθεί «Τασία προχώρα».

Γερά, με τσαμπουκά, γοργά κι ο Απόλλωνα στην Α1 ξανά!