Στον «αέρα» η ιστοσελίδα και η φόρμα εγγραφής του 2018 +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού | dete

Στον «αέρα» η ιστοσελίδα και η φόρμα εγγραφής του 2018 +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού

Στον «φρέσκο» αέρα του διαδικτύου βρίσκεται η ψηφιακή πλατφόρμα του 2018 +πληρωματικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού www.sinpliromatikos2018.com , όπου όλοι οι φίλοι +καρναβαλιστές μπορούν να ενημερώνονται για τα δρώμενα και να δηλώσουν συμμετοχή στο +πληρωματικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού.

 

Βήμα-βήμα, η Οργανωτική Ομάδα δημιουργεί ένα πλαίσιο δράσεων ώστε το 2018 +πληρωματικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού να συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις της καθημερινότητας και να γίνει πιο οικείο στον +καρναβαλιστή.
Έτσι, δημιουργήθηκε μία εύχρηστη ιστοσελίδα ώστε όλοι οι φίλοι της διοργάνωσης να μπορούν να μαθαίνουν, άμεσα, όλα τα τελευταία νέα και δράσεις.

 

Στην ιστοσελίδα θα μπορούν +πληρώματα και +καρναβαλιστές να παρακολουθούν το πρόγραμμα του 2018 +πληρωματικού Κρυμμένου Θησαυρού, να δηλώσουν συμμετοχή στο Κυνήγι, να εγγραφούν στο newsletter, να παρατηρούν στατιστικά και βαθμολογίες από τα παιχνίδια αλλά και να βλέπουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις και τα παιχνίδια.

 

Οι φίλοι +καρναβαλιστές μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο 2018 +πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού συμπληρώνοντας μια απλή φόρμα αίτησης στο ειδικό πεδίο της ιστοσελίδας. (Προσοχή! Οι αιτήσεις είναι ανοικτές μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, γι' αυτό σπεύσατε να συμπληρώσετε την αίτηση ώστε να μπείτε κι εσείς στην μεγάλη παρέα μας).

 

Ασφαλώς, η Οργανωτική Ομάδα έχει μεριμνήσει και για αυτούς που δεν τα «πάνε» καλά με την τεχνολογία. Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και με φυσική παρουσία σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Επιπλέον, η Οργανωτική Ομάδα ήδη «τρέχει» τις τελευταίες ημέρες και την επίσημη σελίδα στο Facebook 2018 +Πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού (ακολουθήστε τη σελίδα για να εμφανίζονται στο χρονολόγιο σας οι δημοσιεύσεις).

 

Μέσω της σελίδας, το 2018 +Πληρωματικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού «μπαίνει» στην καθημερινότητα του +καρναβαλιστή και κάνει πιο εύκολο τον τρόπο επικοινωνίας με την Οργανωτική Ομάδα, η οποία είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή να λύσει απορίες, να απαντήσει σε ερωτήσεις και να δώσει τον καρναβαλικό ρυθμό.
Μείνετε συντονισμένοι…