Στις 17 Οκτωβρίου η τελική ετυμηγορία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την Χρυσή Αυγή

04.09.2020 / 15:56
γκο-17-2

Περίπου 5,5 χρόνια μετά την έναρξη της δίκης για τη Χρυσή Αυγή το δικαστήριο θα ανακοινώσει και την τελική ετυμηγορία του για τους 68 κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Μαρία Λεπενιώτη η έδρα θα ανακοινώσει την απόφασή της στις 7 Οκτωβρίου του 2020. Σήμερα ολοκλήρωσε την αγόρευση του και ο συνήγορος υπεράσπισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Τάκης Μιχαλόλιας.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας της έδρας στη σχετική πρότασή της προς το δικαστήριο είχε αναφέρει πως δεν υφίσταται το αδίκημα της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης το οποίο αντιμετωπίζουν οι 65 από τους 68 συνολικά κατηγορούμενους της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, ένοχοι για κακούργημα θα πρέπει να κηρυχθούν μόλις έξι κατηγορούμενοι της υπόθεσης και συγκεκριμένα ο Γιώργος Ρουπακιάς που έχει ομολογήσει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πέντε ακόμη πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν κατηγορία για την επίθεση σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα