Στη φάκα απατεώνας μέντιουμ | dete

Στη φάκα απατεώνας μέντιουμ

Εξαπατούσε Λαρισαίες πείθοντάς τις ότι διάβαζε το... ριζικό τους στο κατακάθι του καφέ! Ομως, ο 38χρονος απατεώνας δεν «διάβασε» στον δικό του καφέ τη μοίρα του και πιάστηκε τελικά στη φάκα!

Ο Λαρισαίος είχε πιάσει για καιρό την καλή, αφού είχε καταφέρει να επιδείξει ένα προφίλ σοβαρού επαγγελματία της... καφεμαντείας απέναντι στις απελπισμένες γυναίκες, τις οποίες έπειθε ότι μπορεί να τους αποκαλύψει τα μελλούμενα. Η τελευταία, όμως, στάθηκε μοιραία γι' αυτόν, αφού δεν ήταν παρά αστυνομικός που υποδύθηκε την πελάτισσα. Στην Ασφάλεια Λάρισας είχαν γίνει αρκετές καταγγελίες που αφορούσαν τον 38χρονο και τη δράση του, κι έτσι αποφασίστηκε να ξεσκεπαστεί με «δόλωμα» τη δήθεν πελάτισσα. Η αστυνομικός πήγε στο σπίτι του 38χρονου και, παριστάνοντας την απογοητευμένη, κάθισε να της φτιάξει ελληνικό καφέ. Αφού τον ήπιε, ο 38χρονος άρχισε με... περισπούδαστο ύφος να προσπαθεί να της πει τι της επιφύλασσε το μέλλον. Κατόπιν της ζήτησε 20 ευρώ και η γυναίκα τα έδωσε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Μόλις ο απατεώνας τα παρέλαβε, η αστυνομικός τού έδειξε ένα ζευγάρι χειροπέδες κάνοντάς τον να ασπρίσει από τον φόβο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν επιπλέον 360 ευρώ, δύο κινητά, ένα κουτί με φυλαχτά και 22 ναρκωτικά χάπια, για τα οποία δεν είχε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Ολα κατασχέθηκαν και ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, που του άσκησε δίωξη για απάτη.