Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το τουρνουά της Εθνικής Μπάσκετ στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα | dete

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το τουρνουά της Εθνικής Μπάσκετ στο «Δ. Τόφαλος» στην Πάτρα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες, εκ μέρους της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, για τη φιλοξενία του τουρνουά προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Δ. Τόφαλος» το διάστημα 7-8 Αυγούστου  2017.

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Νίκο Κανελλάκη, είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.Κ. και πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η κ.Τάκη Τσαγκρώνη. Στην αντιπροσωπεία της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, συμμετείχαν, επίσης, ο ταμίας κ. Πολυχρόνης Θωίδης και ο έφορος κ. Αποστόλης Σταθόπουλος.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε την Πέμπτη 26 Ιουλίου στα γραφεία της ΕΣΚΑ – Η στην Πάτρα σε καλό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας, συζητήθηκαν όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες για την άρτια διεξαγωγή του τουρνουά για το Ευρωμπάσκετ 2017, στο οποίο θα συμμετάσχουν, πέραν της εθνικής μας ομάδας, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ρουμανίας και της Ουκρανίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Ε.Δ. του ΠΕΑΚ Πάτρας κ. Νίκος Κανελλάκης, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα της Ε.Ο.Κ. και πρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η κ.Τάκη Τσαγκρώνη, ότι πέραν των άλλων εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του σταδίου «Δ. Τόφαλος» που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχει ήδη ξεκινήσει η τοποθέτηση κλιματιστικών σωμάτων (τύπου ντουλάπας) στους χώρους των κερκίδων, τα οποία με το υφιστάμενο σύστημα εξαερισμού του σταδίου θα λειτουργήσουν συνδυαστικά και αποτελεσματικά στη δημιουργία των ιδανικών συνθηκών θερμοκρασίας εντός των εγκαταστάσεων, κατά τη διάρκεια των αγώνων που θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παράλληλα, συμφωνήθηκε να υπάρχει συνεχής και διαρκής επικοινωνία μεταξύ των δυο μερών, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και επιτυχώς τα οποία ζητήματα τυχόν προκύψουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του τουρνουά.