Στην Τήνο ο νικητής του Survivor -Ο Ηλίας Γκότσης κάνει διακοπές με τους φίλους | dete

Στην Τήνο ο νικητής του Survivor -Ο Ηλίας Γκότσης κάνει διακοπές με τους φίλους

Με ανδροπαρέα στην Τήνο βρίσκεται ο Ηλίας Γκότσης.

Συγκεκριμένα, ο φακός του iefimerida τον πέτυχε σε γνωστή παραλία του νησιού, στο Αγιο Ρωμανό, να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Μάλιστα ο φετινός νικητής του Survivor δεν βρίσκεται στο πανέμορφο νησί με κάποια όμορφη παρουσία, αλλά με τους φίλους του και τον αδερφό του, με τους οποίους μάλιστα χθες διασκέδασε σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ του νησιού.

Βέβαια  ο Ηλίας Γκότσης δεν βρίσκεται στο νησί μόνο για διασκέδαση, καθώς ο ίδιος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως θα επισκεφτεί την Τήνο φέτος τον Αύγουστο. Κι αυτό γιατί είχε κάνει τάμα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι ο νικητής του Survivor όπως είχε υποσχεθεί, θα ανέβει γονυπετής μέχρι την εκκλησία της Τήνου, μιας και αυτό ήταν ουσιαστικά το τάμα του.

«Τον φετινό Αύγουστο θα πάω διακοπές σίγουρα στην Τήνο γιατί έχω κάνει τάμα. Θα ανέβω γονυπετής μέχρι την εκκλησία της Τήνου, γιατί αυτό είναι ουσιαστικά το τάμα μου. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα πει “αν τελειώσει και γυρίσω υγιής από όλο αυτό, θα επισκεφθώ στα γόνατα την Παναγία της Τήνου” και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και ήρθε η ώρα τώρα να εκπληρώσω το τάμα μου. Δεν σκέφτομαι αν θα με κοιτάνε περίεργα ή θα με τραβήξουν φωτογραφία εκείνη την ώρα, δεν νομίζω ότι είναι ντροπή αυτό που θέλω να κάνω», είχε αναφέρει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Down Town.