Στην Πυροσβεστική της ΒΙΠΕ Πατρών ο Φωκίων Ζαϊμης

11.09.2020 / 7:27
jgxtyiozet5f5b256480a09

Μια ημέρα με υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς για την Αχαΐα λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου  2020 επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών ο  αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας, έρευνας και καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης.

Στην συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής ΒΙΠΕ Πατρών Επιπυραγό Κων/νο Μπαλντά συμμετείχε και ο πρόεδρος των εγκατεστημένων επιχειρήσεων στην ΒΙΠΕ κ. Πέτρος Μαντάς. Ο κ. Ζαΐμης ενημερώθηκε για τα περιστατικά που αντιμετωπίζουν, τον εξοπλισμό που διαθέτουν αλλά και για τον ειδικό ρόλο της υπηρεσίας που βρίσκεται δίπλα  και πάντα σε επιφυλακή στα μεγάλα εργοστάσια της Περιφέρειας.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης επισήμανε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος θα ενισχύσει και θα προσφέρει ότι μπορεί για να καλυφθούν οι ανάγκες του Σώματος γνωρίζοντας το δύσκολο έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙ.ΠΕ. Πατρών έδωσε τιμητική πλακέτα στον αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας έρευνας και καινοτομίας Φωκίωνα Ζαΐμη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο έργο του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα