Στην οικονομική θέση ταξίδεψαν Τζολί-Πιτ και τα έξι παιδιά τους | dete

Στην οικονομική θέση ταξίδεψαν Τζολί-Πιτ και τα έξι παιδιά τους

Η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ είναι δύο από τους διασημότερους ανθρώπους του πλανήτη. Ωστόσο, φαίνεται ότι προτιμούν να ζουν απλά και όχι σαν σούπερ σταρ. Όπως φαίνεται είναι αρκετά προσγειωμένοι άνθρωποι, παρά τη διασημότητα και τα χρήματα και αυτές τις αξίες θέλουν να περάσουν στα παιδιά τους.

Η διάσημη οικογένεια λοιπόν αντί να νοικιάσει ένα ιδιωτικό τζετ ή να ταξιδέψει στην πρώτη θέση, επέλεξε να ταξιδέψει φυσιολογικά με πτήση της εταιρείας Air France για να πετάξουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Παρίσι και στη συνέχεια να πάρουν μία εσωτερική πτήση για τη Νίκαια.

Στην πτήση από Παρίσι στη Νίκαια λοιπόν, η Τζολί και ο Πιτ μαζί με τα παιδιά τους αναμείχθηκαν με τους επιβάτες της πτήσης.

Η 40χρονη Αντζελίνα και ο 51 ετών Πιτ εθεάθησαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες να πηγαίνουν με τα παιδιά τους - το 13χρονο Μάντοξ, την 11χρονη Παξ, τη 10χρονη Ζαχάρα, την εννιάχρονη Σιλό και τα εξάχρονα δίδυμα, Νοξ και Βιβιέν - και να κρατούνται χέρι χέρι μέχρι το διάδρομο επιβίβασης.

Έδειχναν σαν οποιαδήποτε άλλη οικογένεια που πήγαινε ταξίδι.

Αυτό κυρίως στη δεύτερη πτήση, από το Παρίσι στη Νίκαια στη Νότια Γαλλία που φαίνονταν πιο κανονικοί από ποτέ.

Αντί να ταξιδέψουν στην πρώτη θέση, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί και τα έξι παιδιά τους ταξίδεψαν στην οικονομική θέση, αφού πρώτα πέρασαν δύο ώρες στο αεροδρόμιο, Σαρλ Ντε Γκωλ, περιμένοντας την πτήση τους.

 

11

 

12