Στην Εισαγγελία ο φάκελος με τα οικονομικά των κομμάτων

Ο φάκελος με τα οικονομικά των κομμάτων βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, όμως οι εισαγγελείς δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη την έρευνά τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου ξεκαθάρισε από το βήμα της Βουλής ότι η Δικαιοσύνη θα αφεθεί απερίσπαστη και ανεπηρέαστη να ολοκληρώσει τη δουλειά της.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης, είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος και ενημέρωσε ότι στο υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει αποσταλεί ακόμη φάκελος για κάποιο πολιτικό πρόσωπο.

«Η Δικαιοσύνη πλέον ερευνά τα σκάνδαλα. Το μόνο που χρειαζόταν η Δικαιοσύνη ήταν να ανοίξουν κάποια παράθυρα που κάποιοι τα είχαν επιμελώς κλείσει και να μπει φως και αέρας» δήλωσε.

Ωστόσο, δεν άνοιξε περαιτέρω τα χαρτιά του, δήλωσε την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη και ξεκαθάρισε σκωπτικά ότι η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει και δεν ενημερώνει για υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, «παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα περί σκευωριών, συνωμοσιών -διεθνών, μάλιστα- στα οποία έχω αναδειχθεί σε εξπέρ».