Στην Γερμανία το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον» | dete

Στην Γερμανία το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον»

Το Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον» (υπεύθυνος ο πατρινός θεολόγος Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος) βρέθηκε στο Κάσελ της Γερμανίας, για την Documenta14.

 

Μετά την συμμετοχή του συνόλου στη διοργάνωση La farsa monea, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 19-21 Απριλίου 2017, ακολούθησε η συμμετοχή στην έδρα της μεγάλης ευρωπαϊκής διοργάνωσης documenta14, στην πόλη Kassel, στην Κεντρική Γερμανία.

 

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, συνέπραξαν και πάλι με τον ταλαντούχο τραγουδιστή Niño de Elche και τον χαρισματικό καλλιτέχνη Pedro G. Romero, σε μια πρωτότυπη παραγωγή με θέμα το χρήμα, χθες και σήμερα, στην οποία συμμετείχε και ο διάσημος Ισπανός χορευτής φλαμένκο και χορογράφος Israel Galván.
Μια ιδιότυπη και ευφάνταστη συνύπαρξη του βυζαντινού μέλους με αυτοσχεδιασμούς από τον Niño de Elche, σε ρυθμούς παραδοσιακούς ισπανικούς.

 

Καλλιτεχνικό Σύνολο «Πολύτροπον» - ένα κουαρτέτο για την συγκεκριμένη παραγωγή: Παναγιώτης Αντ. Ανδριόπουλος, Χαράλαμπος Καλαπανίδας, Γιώργος Ντόβολος, Δημήτρης Καραδήμας.