Στενεύει ο κλοιός για τους συνεργούς και κρησφύγετα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» | dete

Στενεύει ο κλοιός για τους συνεργούς και κρησφύγετα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος»

Στενεύει ο κλοιός για τους συνεργούς και τα κρησφύγετα του «τοξοβόλου του Συντάγματος», καθώς η αντιτρομοκρατική υπηρεσία εστιάζει σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ αναζητά τουλάχιστον 2 συνεργούς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ φέρεται να έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό  πιθανού κρησφύγετου σε Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου και Υμηττό, αλλά και εκτός Αττικής σε Πελοπόννησο και Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της αστυνομίας χαρτογραφούν τις διαδρομές που έκανε ο «Τοξοβόλος» μαζί με τις δύο γυναίκες που συνελήφθησαν στην Τρίπολη, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα, οι αστυνομικοί επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον Βύρωνα, αφού αυτή είναι η περιοχή από την οποία ξεκίνησε ο «τοξοβόλος» (εκεί πάρκαρε το αυτοκίνητό του) μαζί με τις δυο γυναίκες, προκειμένου να κατευθυνθούν στην Αγία Παρασκευή, όπου θα πραγματοποιούσαν ληστεία σε τράπεζα. Κατά συνέπεια η Αντιτρομοκρατική εκτιμά πως ο Μιχαηλίδης δεν το άφησε τυχαία το κλεμμένο όχημα στην συγκεκριμένη περιοχή και πως εκεί κοντά υπάρχει γιάφκα

Αναζητούνται δύο ακόμη ασύλληπτα μέλη

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» μαζί με τις δύο γυναίκες είχαν στην κατοχή τους τρεις ταυτότητες, στις οποίες είχαν κολλήσει τις φωτογραφίες τους, ενώ τα στοιχεία ήταν ανύπαρκτων προσώπων. Φωτογραφίες των συλληφθέντων αλλά και των ταυτοτήτων, δόθηκαν στη δημοσιότητα, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κρησφύγετα και γιάφκες οπλισμού

Χαρακτηριστικό είναι ότι η 28χρονη που επέβαινε στο κλεμμένο τζιπ είχε στην κατοχή της 5 κλειδιά οικιών. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις κατ’ οίκων έρευνες σε συγγενικά σπίτια των συλληφθέντων, δύο στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στα ευρήματα υπήρχαν ρούχα ανδρών που τα νούμερά τους δεν ταιριάζουν στον σωματότυπο του «τοξοβόλου», στοιχεία τα οποία σε συνδυασμό με την συμμετοχή δύο ακόμη ανδρών στη ληστεία της Ερυμάνθειας Αχαΐας στις 29 Αυγούστου 2019, κάνει τους αρμόδιους αστυνομικούς να αναζητούν τουλάχιστον δύο ασύλληπτους συνεργούς.

Αυτές είναι οι πλαστές ταυτότητες του «Τοξοβόλου» και των δύο γυναικών
Νωρίτερα σήμερα, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις πλαστές ταυτότητες που χρησιμοποιούσαν ο «Τοξοβόλος» και οι δυο γυναίκες που συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική στην Αγία Παρασκευή.

Τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων:
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και
ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρα-Ευδοξία του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α.
Oι πλαστές ταυτότητες των συλληφθέντων

Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΒ 931807, που φέρεται να εκδόθηκε την 22/07/2011 από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, υπό στοιχεία ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΜΑΡΙΑΣ γεν. 23/10/1987 στον Πειραιά Αττικής, δημότης Πειραιά.

Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία του συλληφθέντα ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη.

 

Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΕ 112238, που φέρεται να εκδόθηκε την 18/02/2015 από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιουπόλεως, υπό στοιχεία ΛΑΜΠΙΡΗ ΖΩΗ του ΠΕΤΡΟΥ και της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, γεν. 17/07/1989 στο Χολαργό Αττικής, δημότης Ηλιουπόλεως Αττικής.

Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία της συλληφθείσας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας.

Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΗ 763219, που φέρεται να εκδόθηκε την 26/02/2017 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, υπό στοιχεία ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ, γεν. 03-09-1996 στο Αμαρούσιο Αττικής, δημότης Αμαρουσίου Αττικής.

Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία της συλληφθείσας ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας-Ευδοξίας.