Στελέχη της ΝΔ… στηρίζουν τον Πελετίδη για το θέμα του σπιτιού στα Αραχωβίτικα!

Την απάντηση στα όσα τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκαν για τον Δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη και την υποτιθέμενη «βίλα» του στα Αραχωβίτικα, έδωσε η πρωην δημοτική σύμβουλος Λένα Καλεντζώτη η οποία ως γνωστόν… ανήκει στη ΝΔ: «Είναι τουλάχιστον 20 χρόνια πριν, που ήμουν μέλος μιας πενταμελούς επιτροπής 4 μηχανικών και ενός Δικαστικού, ένας του υπουργείου Οικονομικών (Εφορία), ένας του συλλόγου τοπογράφων, και ένας της Κτηματικής Εταιρείας, εγώ ως εκπρόσωπος του ΤΕΕ. Σκοπός ήταν η καταγραφή των παρακείμενων, μάντρες, δένδρα, κτίσματα, προκειμένου να γίνει εφικτή η διάνοιξη του παραλιακού δρόμου που συνδέει τα Αραχωβιτικα με τον Αγιο Βασίλειο. Η επιτροπή αφού προφανώς εργάστηκε επί μακρόν και αμισθί, επειδή είχε ορισθεί από το δημόσιο, έδωσε το πόρισμα της, αλλά αυτό, όπως όλοι γνωρίζουμε δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Έκτοτε χάθηκε στα γρανάζια αυτού του τεμπέλικου Κράτους»!

Παρέμβαση όμως για το θέμα έκανε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αραχωβιτίκων Κώστας Μιχαλόπουλος ο οποίος ανήκει στον συνδυασμός της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο, δηλαδή… σε αυτόν του Κώστα Χριστόπουλου! Ο οποίος μιλώντας στον Max Fm δήλωσε τα εξής: «Λόγω των επόμενων δημοτικών εκλογών διαπιστώνουμε κακοήθειες. Όπως αυτή σε βάρος του Δημάρχου. Ο Δήμαρχος αγόρασε πριν 4 χρόνια ένα παλιό σπίτι και δεν έχει καταπατήσει τον αιγιαλό… ούτε μία σπιθαμή από άλλα σημεία. Είναι προφανές ότι όλα αυτά γίνονται ενόψει εκλογών, για παραταξιακά συμφέροντα»!

Σύμφωνα με αυτοψία που έγινε στο σημείο,  το σπίτι του Κώστα Πελετίδη είναι από τα λίγα που δεν εμποδίζουν την πρόσβαση στη θάλασσα γιατί εκεί δεν υπήρχε κάποιος δρομίσκος που περιφράχτηκε. Σε άλλα όμως σημεία υπήρχαν  τα δρομάκια που συνδέουν την παλιά εθνική οδό με τη θάλασσα, αλλά οι ιδιοκτήτες κατασκεύασαν  πορτόνια κι έχουν κλείσει τη δίοδο. Όμως τέτοιο δρομάκι δεν υπήρχε ποτέ στο οικόπεδο του Κώστα Πελετίδη!

Άρα δεν εμποδίζει την πρόσβαση στη θάλασσα, κάτι που συμβαίνει όντως σε άλλες ιδιοκτησίες.

Μετά από όλα αυτά η Δημοτική Αρχή σκέφτεται να αντιδράσει. Με εξώδικο, και αν δεν δημοσιευθεί ακόμη και με αγωγές σε όσους προέβησαν στην δημοσιοποίηση «ψευδών» και «ανυπόστατων» (όπως υποστηρίζει) καταγγελιών!

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

Ο Δήμαρχος… δεν ξέρει μπάνιο!

Κάποιος δε από την αντιπολίτευση δήλωσε πως «ο Δήμαρχος αγόρασε θάλασσα»! Φαίνεται όμως ότι δεν γνωρίζει πως ο Δήμαρχος σπάνια μπαίνει σε θάλασσα ή δεν την απολαμβάνει αφού… δεν γνωρίζει κολύμπι! Είναι γνωστό πως έφυγε από το χωριό του στην Κοζάνη για σπουδές και για πρώτη φορά είδε θάλασσα… ως φοιτητής!