Στα μαχαίρια οι πρώην κουμπάροι! Το διαζύγιο την έκανε να τα βάλει μαζί του γιατί γνώριζε τα καμώματα του συζύγου της | dete

Στα μαχαίρια οι πρώην κουμπάροι! Το διαζύγιο την έκανε να τα βάλει μαζί του γιατί γνώριζε τα καμώματα του συζύγου της

Σε κόντρα μεταξύ μιας γνωστής διαζευγμένης πατρινής και του πρώην κουμπάρου της εξελίσσεται το διαζύγιο με τον καλό της, καθώς εκτιμά πως για τις πράξεις και τα έργα του μέχρι πρότινος συζύγου της, γνώριζε αλλά δεν φρόντισε να την ενημερώσει και μάλιστα τον κάλυπταν οι …κουμπάροι οικογενειακώς.
Η υπόθεση αυτή όμως έχει λάβει περίεργη τροπή καθώς όπως εκτιμά ο πρώην κουμπάρος έχει στοχοποιηθεί αδίκως και μάλιστα επιχειρείται η εξόντωση του από την πρώην γυναίκα του φίλου του με τη υπόθεση να παίρνει και δικαστικές διαστάσεις.
Να σημειωθεί, πως σε βάρος του πρώην κουμπάρου ,η διαζευγμένη επώνυμη πατρινή επιχειρεί με επιστολές της προς ελεγκτικούς μηχανισμούς την διενέργεια ελέγχων, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες εναντίον του, παρόλο που δύο φορές ο εισαγγελέας – υπεύθυνος για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος - έχει απαντήσει αρνητικά επί σχετικών ερωτημάτων .
Όπως καταγγέλλει ο επί μήνες …ελεγχόμενος πολίτης, μέχρι στιγμής έχουν σταλεί από το συγκεκριμένο πρόσωπο περισσότερες από 140 σελίδες προς κρατικές υπηρεσίες .
Η υπόθεση αναμένεται να βγει και εκτός «συνόρων» εφετειακής περιφέρειας Πατρών καθώς ο θιγόμενος θα ενημερώσει για αυτό τις αρμόδιες αρχές.