Σταύρος Γεράνιος: Μετά από 14 χρόνια κόουτς πάλι σε ανδρική ομάδα βόλεϊ και πρεμιέρα με το δεξί | dete

Σταύρος Γεράνιος: Μετά από 14 χρόνια κόουτς πάλι σε ανδρική ομάδα βόλεϊ και πρεμιέρα με το δεξί

 

Ο Σταύρος Γεράνιος έκανε ντεμπούτο με το δεξί στον πάγκο του ΑΟ Αιγιαλέων στο παιχνίδι με την Κω αφού η Αιγιώτικη ομάδα πέτυχε σπουδαία νίκη.

Ο έμπειρος προπονητής ανέλαβε ανδρική ομάδα εθνικής κατηγορίας μετά από 14 χρόνια αφού τελευταία φορά ήταν κόουτς στην Παναχαϊκή το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν προπονητής σε αναπτυξιακά τμήματα όπου πέτυχε μεγάλες επιτυχίες με την ΕΑΠ και την Ολυμπιάδα.

Μιλώντας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Αιγιαλέων τόνισε «Έχω περάσει μια δύσκολη περίοδο αφού πριν από ένα μήνα έχασα τον πατέρα μου, μου ζήτησαν να βοηθήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου την ομάδα ώστε να παραμείνει στην Α2 εθνική βόλεϊ. Έχω φιλικές σχέσεις με παράγοντες και αθλητές της ομάδας και θεώρησα υποχρέωση μου να συμβάλω και εγώ στην επίτευξη του στόχου. Η συνεργασία μας είναι για 3 μήνες, δεν μπορούμε να κάνουμε μακροπρόθεσμα σχέδια. Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στο παιχνίδι με την Κω, έχει  αλλάξει η ψυχολογία, ήθελε ένα ταρακούνημα η ομάδα, έχει καλό κλίμα η ομάδα και οι 14 παίκτες που απαρτίζουν την ομάδα είναι πολύ καλοί. Είδα μετά την νίκη χαμογελαστά πρόσωπα ακόμα και από παίκτες που δεν παίζουν».

Και αναφερόμενος στον στόχο της νέας του ομάδας τόνισε «Στόχος μας είναι η παραμονή. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες, υπάρχει καλό υλικό και όταν επιστρέψουν όλοι οι παίκτες θα παίξουμε καλύτερο βόλεϊ. Είναι μια πρόκληση για μένα, βλέπω δίψα στα πρόσωπα των παιδιών, είναι μια καλή παρέα  και θέλω και εγώ να συμβάλω ώστε να κρατηθούν στην κατηγορία».