Σταμάτησε να κάνει σεξ μαζί της και της ζήτησε να ρίξει το παιδί | dete

Σταμάτησε να κάνει σεξ μαζί της και της ζήτησε να ρίξει το παιδί

Απιστίες, μύηση στον κόσμο των σκληρών ναρκωτικών και των σεξουαλικών οργίων ακόμα και ροζ home video, που προοριζόταν για πολλούς. Η μοιραία έλξη της Σάρον Τέιτ για τον Ρόμαν Πολάνσκι την έκανε να υπομείνει πολλαπλούς εξευτελισμούς, σύμφωνα με νέο βιβλίο για τη ζωή της ηθοποιού, από τον συγγραφέα Εντ Σάντερς. Οπως αποκαλύπτει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Sharon Tate: A Life», ο Πολωνός σκηνοθέτης όριζε τη ζωή της Τέιτ από την πρώτη μέρα που τη γνώρισε μέχρι τον βίαιο θάνατό της, σε ηλικία 26 ετών, από τον Τσαρλς Μάνσον.

Οι δυο τους άρχισαν να συζούν το 1966 και λίγο καιρό μετά η Τέιτ πήρε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο μπροστά από την κάμερα, όχι όμως σε κάποιο στούντιο, αλλά στο ίδιο της το σπίτι, στα σαδομαζοχιστικά όργια που βιντεοσκοπούσε ο Πολάνσκι, τα οποία εν συνεχεία έδειχνε στους φίλους τους, στα πάρτι που διοργάνωνε.

Φοβόταν να του αρνηθεί

Η ίδια τον φοβόταν πολύ, άλλωστε, για να του αρνηθεί. «Οταν ήταν σε δημόσιο χώρο με τον Ρόμαν, δεν αισθανόταν ποτέ αρκετή αυτοπεποίθηση για να ανοίξει το στόμα της. Μπορούσε να του μιλάει μόνο όταν ήταν οι δυο τους» αναφέρει ο συγγραφέας, προσθέτοντας ότι εκείνος της υπαγόρευε πώς να ντυθεί και να μακιγιαριστεί.

Οταν εκείνη έμεινε έγκυος, ο Πολάνσκι σταμάτησε να κάνει σεξ μαζί της και της ζήτησε να ρίξει το παιδί. Προς μεγάλη του έκπληξη, η Τέιτ αρνήθηκε και τότε εκείνος έφυγε για το Λονδίνο, όπου έκανε δεσμό με τη Μισέλ Φίλιπς των The Mamas & The Papas. Επέστρεψε στις ΗΠΑ μία μέρα μετά τη δολοφονία της, στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.