Σταμάτησαν με ΙΧ… και έκλεψαν τις γλάστρες από την ψησταριά του Στέλιου Συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε γνωστή ψησταριά απέναντι από το ΚΕΤΧ. Ο ιδιοκτήτης της, Στέλιος Αποστολόπουλος, γνωστός dj, διαπίστωσε το πρωί που άνοιξε το μαγαζί του, πως κάτι είχε αλλάξει. «Κάτι» δεν του άρεσε. Ελέγχοντας, ως είθισται, την κάμερα ασφαλείας, διαπίστωσε το εξής απίστευτο. Αργά τη νύχτα ένα Νισάν Μίκρα, σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, η οδηγός βγήκε, πήρε τρεις γλάστρες από τον περίβολο του καταστήματος και έφυγε με σχετική βιασύνη (προφανώς να πάει να τις φυτέψει στον κήπο της ή να τις βάλει στο μπαλκόνι της). | dete

Σταμάτησαν με ΙΧ… και έκλεψαν τις γλάστρες από την ψησταριά του Στέλιου Συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε γνωστή ψησταριά απέναντι από το ΚΕΤΧ. Ο ιδιοκτήτης της, Στέλιος Αποστολόπουλος, γνωστός dj, διαπίστωσε το πρωί που άνοιξε το μαγαζί του, πως κάτι είχε αλλάξει. «Κάτι» δεν του άρεσε. Ελέγχοντας, ως είθισται, την κάμερα ασφαλείας, διαπίστωσε το εξής απίστευτο. Αργά τη νύχτα ένα Νισάν Μίκρα, σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, η οδηγός βγήκε, πήρε τρεις γλάστρες από τον περίβολο του καταστήματος και έφυγε με σχετική βιασύνη (προφανώς να πάει να τις φυτέψει στον κήπο της ή να τις βάλει στο μπαλκόνι της).

Συνέβη την περασμένη εβδομάδα σε γνωστή ψησταριά απέναντι από το ΚΕΤΧ. Ο ιδιοκτήτης της, Στέλιος Αποστολόπουλος, γνωστός dj, διαπίστωσε το πρωί που άνοιξε το μαγαζί του, πως κάτι είχε αλλάξει. «Κάτι» δεν του άρεσε.
Ελέγχοντας, ως είθισται, την κάμερα ασφαλείας, διαπίστωσε το εξής απίστευτο. Αργά τη νύχτα ένα Νισάν Μίκρα, σταμάτησε μπροστά στο μαγαζί, η οδηγός βγήκε, πήρε τρεις γλάστρες από τον περίβολο του καταστήματος και έφυγε με σχετική βιασύνη (προφανώς να πάει να τις φυτέψει στον κήπο της ή να τις βάλει στο μπαλκόνι της).