Στέκι Αλληλεγγύης Πάτρας «Εκεί στο Νότο»: Συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Εύβοιας

20.08.2020 / 14:09
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
evia_art

Οι φονικές πλημμύρες στην Εύβοια έχουν επιφέρει έντονες και επιτακτικές ανάγκες για τους ανθρώπους που επλήγησαν. Απέναντι στα ημίμετρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση καθώς και την σιωπή των ΜΜΕ για τη σημερινή κατάσταση των πληγέντων στους οικισμούς, υψώνουμε χέρι αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας.
Το Στέκι Αλληλεγγύης Πάτρας «Εκεί στο Νότο» ενώνει τη δύναμή του με την προσπάθεια της Ομάδας Αλληλεγγύης της Χαλκίδας, της «Αλληλεγγύης για Όλους» και συμμετέχει στη μαραθώνια δράση που ξεκίνησαν, συλλογής ειδών, που θα στηρίξουν σε πρώτη φάση τους ανθρώπους που επλήγησαν.
«Απέναντι στην καταστροφή και την αδιαφορία, η φωνή απόγνωσης και απελπισίας των κατοίκων ξυπνά το αίσθημα της κοινωνικής μας αυτοσυντήρησης, της αλληλεγγύης στους φίλους μας, τους συγγενείς, τους γνωστούς και αγνώστους συνανθρώπους μας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομάδα Αλληλεγγύης της Χαλκίδας.
Από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου ως και την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στο Στέκι μας, Βυζαντίου και Μονής Σινά, στα Ζαρουχλέικα και ώρες 11.00 με 13.00 και 19.00 με 21.00, συμμετέχουμε στο Μαραθώνιο συλλογής ειδών (μιας και οι ανάγκες είναι μακροχρόνιες), που θα στηρίξουν σε πρώτη φάση τους συνανθρώπους μας να σταθούν στα πόδια τους, να πάρουν κουράγιο, να ξανακάνουν κατοικήσιμα τα σπίτια τους.
Συγκεντρώνονται :
– Είδη πρώτης ανάγκης: Καθαριστικά σπιτιού, σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρες, κουβάδες.
-Χαρτικά: Χαρτιά Κουζίνας και Υγείας, Πάνες για μωρά, μωρομάντηλα.
-Τρόφιμα: Ξηρά τροφή, γάλα, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα.
-Αντικουνουπικά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986794683, 6973671604

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα