Σπανούλης: ”Στο τέλος του Final 4 να είμαστε περήφανοι” | dete

Σπανούλης: ''Στο τέλος του Final 4 να είμαστε περήφανοι''

Κρατώντας χαμηλούς τόνους, ο Βασίλης Σπανούλης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες του αναλογούν στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης και στο τέλος να είναι περήφανος για την προσπάθειά του.

Αρχικά, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε κατά την διάρκεια της media day της ομάδας, ενόψει Final 4: «Να ευχαριστήσω κι εγώ τον χορηγό μας. Προετοιμαζόμαστε για ακόμα ένα Final 4 και πάμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε, όπως κάθε ομάδα».

Για τις συμβουλές που θα έδινε σε παιδιά που δεν έχουν παίξει ξανά σε Final 4: «Πιστεύω ότι είναι το ωραιότερο σημείο της χρονιάς κι είναι ο μεγάλος στόχος κάθε μεγάλης ομάδας. Είναι η γιορτή του μπάσκετ. Ίσως δεν έχουμε άλλη ευκαιρία να αγωνιστούμε εκεί. Αλλά ίσως και να αγωνιστούμε. Πρέπει να υπάρχει δημιουργικό άγχος. Στο τέλος θα το πάρει αυτός που το θέλει περισσότερο».

Για το τι έχει αλλάξει στην προετοιμασία του από το 2012 μέχρι και σήμερα: «Είναι το ίδιο συναίσθημα, το ίδιο κίνητρο. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν με νοιάζει το παρελθόν, αλλά το παρόν, γιατί κρινόμαστε από αυτό. Το παρελθόν ξεχνιέται εύκολα. Ας απολαύσουμε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Ας ανταμείψουμε τους εαυτούς μας, την διοίκηση και τον κόσμο και στο τέλος αυτού του Final 4 να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάναμε».