Σοφία Καρβέλα: Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια

09.09.2020 / 20:59
γκο-55-3

Ηταν 9 Σεπτεμβρίου του 2008, όταν η Σοφία Καρβέλα πήρε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της, να σταματήσει οριστικά το αλκοόλ.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, κατά το παρελθόν, έχει μιλήσει μέσω των social media τόσο για την περιπέτεια της με το αλκοόλ όσο και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα «κλείνει» 12 χρόνια «καθαρή» και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της γι’ αυτό της το επίτευγμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα