ΣΟΚ: 6χρονος πέθανε στην αγκαλιά της μαμάς του – ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ | dete

ΣΟΚ: 6χρονος πέθανε στην αγκαλιά της μαμάς του - ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

Μέσα στην αγκαλιά των γονιών του άφησε τα ξημερώματα, την τελευταία του πνοή ο μικρός Κωνσταντίνος - Άγγελος από την Ρόδο! Το εξάχρονο αγόρι, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς τελικά να τα καταφέρει! Ο μικρός Κωνσταντίνος – Άγγελος διεγνώσθη σε ηλικία 2,5 ετών ότι πάσχει από μία πολύ σπάνια μορφή της επάρατου νόσου.

Έκτοτε σύμφωνα με το rodiaki, ξεκίνησε ο Γολγοθάς ο δικός του και της οικογενείας του. Τρεις φορές έφθασε στο σκαλοπάτι του θανάτου ο μικρός και κατάφερε να μείνει όρθιος. Πριν από λίγο καιρό οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάσταση της υγείας του είχε και πάλι επιδεινωθεί και πως αυτή τη φορά έπρεπε να μεταφερθεί στην Αμερική προκειμένου να υποβληθεί σε μία ακόμη εγχείριση. Το κόστος της μετακίνησης αυτής ήταν πάρα πολύ μεγάλο και οι διαδικασίες χρονοβόρες.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Τελικά στη 01.00 τη νύχτα το άτυχο 6χρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στην αγκαλιά των γονιών του, στην ογκολογική μονάδα «Ελπίδα» του νοσοκομείου Παίδων στην Αθήνα, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες περιμένοντας το «εισιτήριο» για την Αμερική!

Η είδηση του χαμού του μικρού Κωνσταντίνου – Άγγελου βύθισε στο πένθος και στη θλίψη την οικογένεια, τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει βοηθήσει με κάθε τρόπο στον αγώνα της οικογενείας του άτυχου αγοριού.

Με την αναγγελία του θανάτου του 6χρονου Κωνσταντίνου – Άγγελου ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Με βαθιά λύπη λάβαμε σήμερα την θλιβερή είδηση του θανάτου του μικρού Κωνσταντίνου-Άγγελου, που έδινε εδώ και καιρό άνισες μάχες με την επάρατο νόσο. Θα θυμόμαστε για πάντα την γλυκιά του μορφή και κυρίως την δύναμη που είχε. Το ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου (Άγιος Εφραίμ) εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου-Άγγελου. Καλό Παράδεισο Άγγελε μας».