Σοκ στην Ελευσίνα! | dete

Σοκ στην Ελευσίνα!

Σε δύο ανιψούλες του, μαθήτριες Δημοτικού, κατηγορείται ότι ξεσπούσε τις αρρωστημένες ορμές του ένας 52χρονος ναυτικός από την Ελευσίνα, ο οποίος δεν δίσταζε να ρίχνει υπνωτικό (!) στο γάλα ή στο ρόφημα κακάο των κοριτσιών προκειμένου να ασελγεί εις βάρος τους ανενόχλητος.

Το τέλος στη δράση του κατηγορούμενου παιδόφιλου θείου μπήκε όταν αποκαλύφθηκε πως υπνώτιζε την 11χρονη κόρη της πρώτης εξαδέλφης του. Στη συνέχεια όμως οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, που έλαβαν καταθέσεις από συγγενείς, διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος έκανε το ίδιο κατά το παρελθόν, συγκεκριμένα πριν από οκτώ χρόνια, και στη 12χρονη κόρη της αδελφής του! Από τις Αρχές εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο παιδόφιλος να έχει ασελγήσει εις βάρος κι άλλων παιδιών, γι' αυτό αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του με εισαγγελική διάταξη. Τον φόβο των αστυνομικών ενισχύει το γεγονός ότι τις υποθέσεις των δύο κοριτσιών χωρίζουν αρκετά χρόνια.

Ολα ήρθαν στο φως όταν το 11χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε στη μητέρα του όσα γίνονταν όταν έμενε μόνη της με τον θείο της στο σπίτι του. Η εξαδέλφη του κατηγορουμένου, που είναι έγκυος, υπέστη σοκ και, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ενημέρωσε την Αστυνομία για όσα τής περιέγραψε η κόρη της.

Από την έρευνα των Αρχών προέκυψε ότι τον ίδιο εφιάλτη είχε περάσει και η 20χρονη σήμερα κόρη της αδερφής του ναυτικού!

Συγκεκριμένα, η νεαρή αποκάλυψε ότι το 2008 είχε πέσει θύμα ασέλγειας από τον θείο της. Η μητέρα της 20χρονης αναγκαζόταν να την αφήνει πολλές ώρες στον αδερφό της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, χωρίς να μπορεί να φανταστεί ότι εκείνος έδινε στο παιδί της γάλα και άλλα ροφήματα με υπνωτικά.

Ο 52χρονος ναυτικός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για ασέλγεια κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκων και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.