Σοκ και θλίψη για τον θάνατο του 26χρονου Αντώνη Τζαφεράι | dete

Σοκ και θλίψη για τον θάνατο του 26χρονου Αντώνη Τζαφεράι

Πολλά και αναπάντητα παραμένουν τα «γιατί» ύστερα από την πτώση του 26χρονου Αντώνη Τζαφεράι το βράδυ της Τρίτης στο κενό, στον ανοιχτό ακάλυπτο χώρο πολυκατοικιών στη συμβολή των οδών Μανωλοπούλου και Προύσσης, με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής να μη δείχνουν σαφή εικόνα αλλά να οδηγούν πιθανά στην περίπτωση της αυτοκτονίας.

Ισχυρό σοκ υπέστησαν οι πολίτες που διήλθαν από το σημείο της τραγωδίας, αφού εξαιτίας του ανοιχτού χώρου ήταν ορατό το άψυχο κορμί του νεαρού άνδρα, ενώ και οι κάτοικοι της περιοχής ακούγοντας τον ήχο από την πτώση βγήκαν στα μπαλκόνια και σοκαρισμένοι αντίκρισαν αιμόφυρτο και ανάσκελα τον άτυχο νεαρό.

Πέραν του ασθενοφόρου που έφθασε άμεσα στο σημείο για να παραλάβει το άψυχο σώμα του νεαρού, στο σημείο βρέθηκαν ακόμα αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου, της Ασφάλειας και της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο χώρος αποκλείστηκε και ξεκίνησαν οι πολύωρες έρευνες στο χώρο για να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκε η τραγωδία.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου έχουν αναλάβει την προανάκριση ώστε να γίνουν γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το νεαρό στο τραγικό αυτό τέλος.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του 26χρονου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 11πμ., στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Α΄ Κοιμητήριο) Πύργου.

patrisnews