Σοκ! Η εν διαστάσει σύζυγος του πιανίστα Χολοντένκο δολοφόνησε τα παιδιά τους | dete

Σοκ! Η εν διαστάσει σύζυγος του πιανίστα Χολοντένκο δολοφόνησε τα παιδιά τους

Η εν διαστάσει σύζυγος του διάσημου Ουκρανού πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο βρίσκεται πίσω από τη φριχτή δολοφονία των δύο μικρών παιδιών του ζεύγους μέσα στο σπίτι τους, στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές του Μπένμπρουκ, η 31χρονη Σοφία Τσιγκάνκοβα έγινε «Μήδεια», σκοτώνοντας την 5χρονη Νίκα και την 1 έτους Μικέλα. Ο 29χρονος πιανίστας βρήκε νεκρά τα παιδιά την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι όπου έμεναν με τη μητέρα τους.

Ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας, Ντέιβιντ Μπάμπκοκ, είπε ότι η γυναίκα, που αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, για να διαπιστωθεί η διανοητική κατάστασή της και αμέσως μετά θα μεταφερθεί στη φυλακή της κομητείας Τάραντ.

Ο Χολοντένκο επρόκειτο να πάρει τα παιδιά το πρωί της περασμένης Πέμπτης, πηγαίνοντας όμως να τα παραλάβει, βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. «Η απώλεια των παιδιών μου θα με σημαδεύει για πάντα. Αλλά θέλω να πω ότι αισθάνομαι την υποστήριξη της κοινότητας του Φορτ Γουόρθ και όλων των ανθρώπων που μου στέλνουν μηνύματα απ' όλον τον κόσμο» ανέφερε σε ανακοίνωσή του. «Οπου κι αν πάω ύστερα από αυτήν την τραγωδία, η καρδιά μου θα παραμείνει με τους ανθρώπους εδώ στο Φορτ Γουόρθ και οι κόρες μου θα αναπαύονται στο χώμα του» πρόσθεσε.
Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2010, αλλά τον περασμένο Νοέμβριο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Η αστυνομία είχε κληθεί δύο φορές στο σπίτι τους το 2014 για λόγους οι οποίοι δεν διευκρινίστηκαν.