Σοκαριστικό τροχαίο με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες | dete

Σοκαριστικό τροχαίο με ένα νεκρό και τέσσερις τραυματίες

Μία ακόμα τραγωδία στην άσφαλτο είχαμε σήμερα στην Αργολίδα, όταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 11 Οκτωβρίου στη γέφυρα της Νέας Κίου, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των επιβαινόντων να χάσει ακαριαία τη ζωή του και οι υπόλοιποι να τραυματιστούν.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους επιβαίνοντες από τα δύο οχήματα που έγιναν μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν επί της γέφυρας στην Επαρχιακή Οδό Νέας Κίου - Ναυπλίου όταν το ένα όχημα σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν Ρομά, φαίνεται ότι πιθανόν να έχασε τον έλεγχο αφότου ακούμπησε στο κράσπεδο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε σφοδρά με ένα κόκκινο όχημα που κινούταν προς Ναύπλιο και στο οποίο επέβαιναν ένα ζευγάρι Γερμανών οι οποίοι είναι κάτοικοι Ναυπλίου.

Νεοτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αυτοκίνητο του Ρομά επέβαιναν τρία άτομα, δύο Ρομά και ένας ημεδαπός από το Ναύπλιο, ενώ αυτός που ανεσύρθη νεκρός ήταν 43χρονος Ρομά συνοδηγός του σκούρου αυτοκινήτου. Ο Γερμανός οδηγός έχει χτηπήσει στο πόδι του και στα πλευρά, και κρατείται. Η γυναίκα του παρουσιάζει προβλημα με την σπονδυλική της στήλη που δεν έχει εντοπιστεί ακριβώς ακόμα. Το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύονται οι τραυματίες ειναι γεμάτο Ρομά.

Ο συνοδηγός του σκούρου αυτοκινήτου ανεσύρθη νεκρός με την πυροσβεστική να απεγκλωβίζει τους υπόλοιπους οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Όπως ήταν φυσικό η κυκλοφορία διεκόπη στο σημείο και δημιουργήθηκαν ουρές από τις δύο πλευρές μέχρι να ολοκληρωθεί ο απεγκλωβισμός και να καθαρίσει ο δρόμος.

Έρευνα για τα αίτια του τραγικού συμβάντος διεξάγει η τροχαία Άργους.