Σοκαριστικό βίντεο όπου άνδρας κλωτσά έγκυο γυναίκα στην κοιλιά | dete

Σοκαριστικό βίντεο όπου άνδρας κλωτσά έγκυο γυναίκα στην κοιλιά

Ένα βίντεο απίστευτης βιαιότητας κάνει το γύρο του διαδικτύου το οποίο αποτυπώνει τις στιγμές όπου ένας τραυματιοφορέας αφού πρώτα τραβά με δύναμη από τα μαλλιά μία γυναίκα νοσοκόμο και φαίνεται να την βρίζει την κλωτσάει με δύναμη στην κοιλιά. Η σοκαριστική λεπτομέρεια είναι πως η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος.

Το αποτροπιαστικό περιστατικό συνέβη σε νοσοκομείο της Χιλής, και όπως αναφέρεται σε δημοσίευμά της η Daily Mail, οι σκηνές κατεγράφησαν από κάμερες ασφαλείας σε νοσοκομείο στην πόλη Βαλπαραΐσο, στην κεντρική Χιλή.

Η γυναίκα η οποία είναι νοσοκόμα εργαζόμενη στο νοσοκομείο διαπληκτίζεται έντονα με τον τραυματιοφορέα σε έναν διάδρομο. Κάποια στιγμή τα πράγματα κλιμακώνονται, με τον νοσηλευτή να αρπάζει τη νοσοκόμα από τα μαλλιά. Μετά την αφήνει, και αυτή πάει να σηκώσει δύο τσάντες, ωστόσο αυτός γυρνά και την κλωτσά στην κοιλιά, πετώντας της πάνω σε μια πόρτα. Όλο το συμβάν διήρκεσε περίπου τρία λεπτά και έλαβε τέλος όταν επί σκηνής κατέφθασαν φύλακες, οι οποίο τον απομάκρυναν.

Ο άνδρας έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και αναμένεται η διερεύνηση του περιστατικού καθώς ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι τον οδήγησε σε αυτή την αλόγιστικη χρήση βίας

https://youtu.be/6O0Ji5Fkc20