Σκληρή κόντρα Νικολόπουλου-Βρούτση στην εκπομπή του Χατζηνικολάου | dete

Σκληρή κόντρα Νικολόπουλου-Βρούτση στην εκπομπή του Χατζηνικολάου

Υψηλοί τόνοι επικράτησαν μεταξύ του Αχαιού βουλευτή τνω ΑΝΕΛ Νίκου Νικολόπουλου και του πρώην υπουργού της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση, μόσον αφορά στην ψήφιση της συμφωνίας, εάν προκύψει, από το κοινοβουλευτικό σώμα, με τον πρώτο να δηλώνει «εμείς αμάσητα μνημόνια στην αγγλική, που βγαίνει ο άλλος και λέει ούτε το διάβασα ούτε πρόλαβα να το διαβάσω, δεν θα τα ψηφίσουμε» και τον δεύτερο να απαντά, κατηγορώντας το Νίκο Νικολόπουλο, ότι  «εξαπάτησε τον ελληνικό λαό».
Καλεσμένοι και οι δύο στην εκπομπή «στον Ενικό» και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, αντάλλαξαν πυρά για τις σημερινές διαπραγματεύσεις κα το ρόλο της δικομματικής.
Μάλιστα ο κ.Νικολόπουλος ανέφερε πως «εάν κατατεθεί πρόταση, η οποία θα είναι η ελληνική πρόταση, νομίζω πως θα την ψηφίσουμε», ενώ αμέσως ο κ.Βρούτσης αντέδρασε λέγοντας πως κινούνται σε διαφορετικό δρόμο από τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.
«Αυτά λέγατε προεκλογικά; Καταγγέλλατε την προηγούμενη κυβέρνηση, και μάλιστα με απαράδεκτη φρασεολογία, και τώρα τολμάτε να μιλάτε για μισθούς και συντάξεις; Αυτό λέγεται εξαπάτηση» ανέφερε ο κ. Βρούτσης ενώ ο κ. Νικολόπουλος απάντησε πως «εμείς αυτό που κάνατε εσείς δεν το κάνουμε και δεν το κάνουμε. Εμείς αμάσητα μνημόνια στην αγγλική, που βγαίνει ο άλλος και λέει ούτε το διάβασα, ούτε πρόλαβα να το διαβάσω, δεν θα τα ψηφίσουμε».