ΣΚΕΑΝΑ: Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Διονύση Πλέσσα

26.09.2020 / 9:31
Χωρίς-τίτλο-27

Η ανακοίνωση του ΣΚΕΑΝΑ: Συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης, κ Δ. Πλέσσα,  πραγματοποίησε το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ, εκπροσωπούμενο από τον πρόεδρο κ. Σ. Στεργίου και τον αντιπρόεδρο, κ. Γ. Σπυρόπουλο.

 Η ατζέντα της προγραμματισμένης συνάντησης περιελάμβανε τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής ενόψει του χειμώνα που έρχεται, τα οποία, λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί, θα λειτουργήσουν με αρκετά μειωμένη δυναμική.

Για τον λόγο αυτόν και σε συνέχεια του αιτήματος που κατέθεσε ο ΣΚΕΑΝΑ στον βουλευτή, κ. Ι. Φωτήλα, το προεδρείο ενημέρωσε τον αντιδήμαρχο σχετικά με την επιβεβλημένη ανάγκη για προσωρινή άδεια τοποθέτησης στεγάστρων, στους εξωτερικούς χώρους των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, έτσι ώστε να μπορούν τα καταστήματα να αξιοποιήσουν και μέρος του εξωτερικού χώρου, που βάσει αδείας δικαιούνται. Κίνηση, η οποία, εκτός των άλλων, συμβάλλει στην αποφυγή οποιουδήποτε συνωστισμού αλλά και στην καλύτερη και πιο γρήγορη και καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου.  

Ο κ. Πλέσσας, επιδεικνύοντας για ακόμα μια φορά κάθε διάθεση συνεργασίας, ανέφερε πως είναι απόλυτα κατανοητό το αίτημα του ΣΚΕΑΝΑ, διότι ο κλάδος της εστίασης έχει υποστεί μεγάλη καταστροφή, σε μια περίοδο που όπως τόνισε η πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δουλεύει για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα