Σιγκαπούρη: Προσήχθη στο αεροδρόμιο Αυστραλός κωμικός, σωσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν | dete

Σιγκαπούρη: Προσήχθη στο αεροδρόμιο Αυστραλός κωμικός, σωσίας του Κιμ Γιονγκ Ουν

Λίγα 24ωρα πριν από την πολυαναμενόμενη, ιστορική συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν, στη Σιγκαπούρη, οι αρχές της χώρας ανακοίνωσαν τη σύλληψη ενός Αυστραλού κωμικού, σωσία του «ελέω θεού» ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Ο Howard X., ο οποίος δεν έδωσε το πραγματικό του όνομα, δήλωσε στο Reuters, ότι ανακρίθηκε επί μισή ώρα για τις πολιτικές του πεποιθήσεις από την αστυνομία της Σιγκαπούρης, η οποία ακόμη δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποιο σχόλιο, όπως και η Υπηρεσία Μετανάστευσης της χώρας.

Η προσαγωγή του έγινε νωρίς το πρωί κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Changi. «Με ρώτησαν για τις πολιτικές μου απόψεις και αν έχω συμμετάσχει σε διαδηλώσεις σε άλλες χώρες», ανέφερε ο κωμικός, προσθέτοντας ότι του είπαν να μείνει μακριά από το νησί Σεντόσα, όπου θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου η συνάντηση Τραμπ - Κιμ.

«Μου είπαν ότι "είναι η σύνοδος Τραμπ - Κιμ, ήρθατε σε μία πολύ ευαίσθητη χρονική στιγμή», σημείωσε ο κωμικός.

ο Howard X βρέθηκε σήμερα τη Σιγκαπούρη αργότερα αυτό το μήνα ποζάροντας ως Κιμ Γιονγκ Ουν, μαζί με τον σωσία του Ντόναλντ Τραμπ, Ντένις Άλαν, λέγοντας ότι σκοπεύει να κάνει κι άλλες τέτοιες μιμήσεις, σατιρίζοντας πολιτικούς.