ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ SOFA SHOP: Καναπές… σοφά σχεδιασμένος! | dete

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ SOFA SHOP: Καναπές… σοφά σχεδιασμένος!

Με προσφορές και εκπλήξεις σοφά… σχεδιασμένες υποδέχεται το κοινό του το νέο κατάστημα SOFA SHOP στην Πάτρα, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του σήμερα  Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις 9.00 μ.μ.

Το νέο κατάστημα SOFA SHOP που ανήκει στον Ομιλο «Γεωργιόπουλος», ανοίγει τις πόρτες του και απευθύνεται ειδικά στους λάτρεις του καναπέ.

Μέσα από 40 μοναδικά σχέδια, σε απεριόριστες όμως διαστάσεις (διθέσιους, τριθέσιους, γωνιακούς, καναπέδες-κρεβάτι) και συνδυασμούς με πολλά διαφορετικά πόδια και περισσότερα από 1.000 υφάσματα και χρώματα, ο καναπές στο SOFA SHOP αποκτά πλέον τη δική του αισθητική και… φιλοσοφία.

Εκτός από τη γνωριμία με τις ατελείωτες επιλογές σε σχέδια και χρώματα, όσοι βρεθούν στα Εγκαίνια θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στην κλήρωση για ένα super δώρο αξίας 800 ευρώ!

Στο SOFA SHOP, οι καταναλωτές μπορούν με λίγα απλά βήματα να φτιάξουν τον καναπέ των ονείρων τους αλλά και να πλαισιώσουν το χώρο τους με πολυθρόνες, πουφ, σκαμπό, τραπεζάκια και διακοσμητικά μαξιλάρια, δίνοντας στο χώρο τους ένα ξεχωριστό στυλ. Παράλληλα στο SOFA SHOP προσφέρεται μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη συλλογή κρεβατιών, σε πολλές διαστάσεις.

Με μεγάλη ποικιλία προτάσεων και ατελείωτη γκάμα επιλογών, το κατάστημα  SOFA SHOP δημιουργήθηκε πάνω στα πρότυπα εξυπηρέτησης και προσωπικής φροντίδας του πελάτη που ακολουθούνται σε όλα τα καταστήματα του Ομίλου «Γεωργιόπουλος».

Τα προϊόντα SOFA SHOP παράγονται  με τις υψηλότερες προδιαγραφές στο μοναδικό εξειδικευμένο στην Ελλάδα και παραδίδονται  έτοιμα, συναρμολογημένα στο χώρο σας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και με 5ετη  εγγύηση.