ΠΑΤΡΑ: Σε κατάσταση αποδιοργάνωσης οι ΑΝΕΛ | dete

ΠΑΤΡΑ: Σε κατάσταση αποδιοργάνωσης οι ΑΝΕΛ

Σε κατάσταση αποδιοργάνωσης, βρίσκεται η τοπική οργάνωση των ΑΝΕΛ στην Πάτρα! Η κατάσταση αποσύνθεσης του κόμματος, καταδείχθηκε ξεκάθαρα κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κινήθηκε λες και βρισκόταν σε …μυστική αποστολή αποφεύγοντας τους δημοσιογράφους, ενώ παράπονα εξέφρασαν μέλη του κόμματος στην Αχαία, για το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκαν καν για την επίσκεψη του.
Μάλιστα, ο Α΄ Επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Γιάννης Λαϊνιώτης, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για αυτή την τακτική, αποφεύγοντας να συναντηθεί με τον Τέρενς Κουίκ. Και αυτό παρά το γεγονός, ότι ήταν εκείνος που κανόνισε τις συναντήσεις του με τον Δήμαρχο Πατρέων, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένη Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
Ο κ. Λαϊνιώτης εμφανίζεται χολωμένος με αυτή την κατάσταση, γιατί εκτός των άλλων διατηρεί εκτός από πολιτική και φιλική σχέση με τον Τέρενς Κουίκ. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε δέχθηκε και σχετικά τηλεφωνήματα από την Αθήνα, προκειμένου να βάλει νερό στο κρασί του και να σπεύσει να συναντήσει τον κ. Κουίκ, ωστόσο όπως φάνηκε δεν υπαναχώρησε, συντηρώντας άθελά του το εκρηκτικό κλίμα στους κόλπους των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» στην Πάτρα. Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε, εσωκομματικοί αντίπαλοι του Γιάννη Λαινιώτη στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας, έσπευσαν να ενημερώσουν σχετικά τα κεντρικά του κόμματος, ευελπιστώντας ότι θα εισπράξουν μικροκομματικά οφέλη, θέτοντας σε δυσμένεια τον πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο βουλευτή του κόμματος στο νομό. Τελικά όμως φαίνεται, ότι δεν κατάφεραν τίποτα, αφού ο κ. Λαϊνιώτης, χαίρει της εκτίμησης της ηγεσίας του κόμματος και προσωπικά του Πάνου Καμμένου.