Σεσημασμένος ποινικός οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη της Πόλας Ρούπα | dete

Σεσημασμένος ποινικός οδήγησε την αστυνομία στα ίχνη της Πόλας Ρούπα

Η σύλληψη ενός ποινικού σεσημασμένου για ληστείες και κλοπές που φέρεται να σχετίζεται με την Πόλα Ρούπα, άνοιξε τον δρόμο στις διωκτικές αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της.

Ο ποινικός, σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ενδέχεται να συμμετείχε στη ληστεία της τράπεζας στη Μαλεσίνα  για την οποία έχει κατηγορηθεί από τις αρχές η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη αλλά ενδεχομένως σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και σε άλλες ληστείες αλλά και τρομοκρατικά χτυπήματα.

Ο σεσημασμένος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για ληστεία σε κατάστημα «Γερμανός» στην Πεύκη την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, ύστερα από άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς.
Ο ποινικός με συνεργό του μπήκαν στο υποκατάστημα της εταιρίας και με την απειλή όπλων άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.  Λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας Δίας εντόπισαν την μοτοσυκλέτα με την οποία είχαν διαφύγει και ξεκίνησε η καταδίωξη. Οι δύο δράστες πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, και διέφυγαν προς την πλευρά του Μενιδίου.