Σεξ με έναν πρόεδρο: Η Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει πόσο καλός είναι ο Σαρκοζί στο κρεβάτι | dete

Σεξ με έναν πρόεδρο: Η Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει πόσο καλός είναι ο Σαρκοζί στο κρεβάτι

Ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί είναι γνωστός για το ξεχωριστό του ταμπεραμέντο, για την όχι και τόσο ήρεμη συμπεριφορά και τον οξύθυμο χαρακτήρα. Αν κρίνει κανείς από την τελευταία του σύζυγο, τη σταρ του πενταγράμμου Κάρλα Μπρούνι, θα υπέθετε κανείς πως είναι και ιδιαίτερα καλός εραστής. Τέρμα οι υποθέσεις: Η γαλλική Paris Match, αποκαλύπτει  προσωπικές εξομολογήσεις της Μπρούνι, σύμφωνα με τις οποίες οι επιδόσεις του άλλοτε κραταιού πολιτικού άνδρα στο κρεβάτι είναι ασυναγώνιστες.

"Σου εύχομαι ο σύζυγός σου να σου κάνει τόσο καλά και τόσο συχνά έρωτα" φέρεται να εκμυστηρεύεται σε μια φίλη μετά την γνωριμία της με τον Σαρκοζί. Γνωριμία που κατέληξε σε γάμο τρεις μήνες αργότερα. Ήταν το Νοέμβριο του 2007, με τον Νικολά Σαρκοζί να έχει κερδίσει τις προεδρικές εκλογές που το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο σπίτι ενός Γάλλου εκδότη.

Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, μεταξύ εκείνης και του Γάλλου προέδρου υπήρχε μια "ερωτική αχλημεία κάτω από τα σκεπάσματα". Άλλωστε καρπός του έρωτά τους είναι και μια κόρη, η Τζούλια, η οποία ήλθε το 2011.