Σεβαστάκης: Δεν είναι απρόσιτος ο Τσίπρας – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τις ανασφάλειες άλλων κομμάτων | dete

Σεβαστάκης: Δεν είναι απρόσιτος ο Τσίπρας - Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τις ανασφάλειες άλλων κομμάτων

«Ο Τσίπρας δεν είναι απρόσιτος. Εγώ τον συνάντησα πριν από δύο μήνες», δήλωσε οΔημήτρης Σεβαστάκης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Χρυσόγονου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως ο Κώστας Χρυσόγονος είναι «σοβαρός επιστήμονας, με πολύ παραγωγικό λόγο, που αφορά τη συνταγματική διάρθρωση της χώρας. Έχει δουλέψει πολύ στο Ευρωκοινοβούλιο».

«Δεν γνωρίζω την επικοινωνιακή αργκό. Με αφορά μόνο η παραγωγή πολιτικής, όχι η επικοινωνιακή διαχείρισή της. Όταν έχεις εσωτερική συνέπεια και οργάνωση είναι εντός κομματικής γραμμής», επεσήμανε ο κ. Σεβαστάκης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τις ανασφάλειες που έχουν άλλα κόμματα, έχει συνηθίσει σε ένα εύρος θέσεων, απόψεων και ιδιοτυπιών στο εσωτερικό του», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τα «μπλοκάκια» πάντα είχαν υψηλές εισφορές. «Δεν είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν τώρα», σημείωσε και πρόσθεσε:

Η κυβέρνηση προσπαθεί να εξορθολογίσει το ανορθολογικό σύστημα εργασίας και ασφάλισης, αλλά το στοίχημα δεν κερδίζεται ούτε σε μικρό χρόνο, ούτε μόνο από έναν, χρειάζεται μια βαθιά συλλογική συναπόφαση όλων των κομματικών παραμέτρων.

«Η πολιτική που ασκείται αυτή τη στιγμή είναι ανελαστική, δεν έχει οικονομικό μαξιλάρι και η κυβέρνηση δεν έχει τα χρήματα να χρηματοδοτήσει διαφορετική πολιτική. Η πολιτική σήμερα είναι απόμακρη, όχι μόνο για την Αριστερά αλλά και για τον φιλελεύθερο χώρο, γιατί δεν είναι παραγωγική», υπογράμμισε ο κ. Σεβαστάκης και κατέληξε:

«Αν κάνουμε την ανατροπή, πρέπει να πάρουμε και την ευθύνη των επιπτώσεων».