ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ «ΘΡΗΣΚΟΣ» Είναι Μασόνος και «ψαρεύει» αγοράκια στο facebook! | dete

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΤΡΙΝΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ «ΘΡΗΣΚΟΣ» Είναι Μασόνος και «ψαρεύει» αγοράκια στο facebook!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΣΑΛΟΣ

Είναι μέλος μασονικής στοάς και …. «ψαρεύει» αγοράκια στο facebook! Ο λόγος για 40χρονο «ευτραφή» κύριο, ο οποίος έχει σχέση με την εκκλησία, κάνει συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, αλλά… για το ομοφυλοφιλικό σεξ με αγόρια… θυσιάζει και την «πίστη» του! Όπως και τον όρκο που έχει δώσει στη… Μασονική Στοά που ανήκει.

 

Σύμφωνα με καταγγελίες εδώ και χρόνια… κάνει αυτή τη δουλειά, ενώ στην Πάτρα τον συναντούμε σε μπαράκια παρέα πάντα… με αγόρια! «Βγαίνει μαζί τους και τους κερνάει ποτάκια» μας είπε γνωστός Πατρινός που γνωρίζει καλά τις δραστηριότητες του 40χρονου.

 

Το κόλπο για να προσελκύει νεαρόκοσμο… σύνηθες! Στέλνει στο facebook μηνύματα inbox και εξηγεί στον εκάστοτε στόχο του πως το «φυσάει» το χρήμα, πως έχει πολλές γνωριμίες, και πως… θα τους βοηθήσει! Τους υπόσχεται… λαγούς με πετραχήλια με σκοπό να πετύχει μία συνάντηση, ένα ραντεβού μαζί τους.

 

Ακόμη και σε διακοπές που πηγαίνει, σε νησί του Ιονίου συνήθως, «κουβαλά» και νεαρά αγόρια!

 

Προ μερικών ετών εργαζόταν σε χώρο που έχει σχέση με την εκκλησία (εκτός Πατρών), όμως τον έδιωξαν, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, έμαθαν τις προτιμήσεις του στο σεξ! Δεν αποκλείεται μάλιστα να έφθασαν στα αυτιά τους και πληροφορίες για τις μασονικές του σχέσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ