Σήμερα το baby rally στην Πλατεία Γεωργίου | dete

Σήμερα το baby rally στην Πλατεία Γεωργίου

Σε μια προσπάθεια δυναμικής συνέχειας της περσινής αναβίωσης του ιστορικού θεσμού του Πατρινού Καρναβαλιού, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» διοργανώνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 το πρωί το Baby Rally, που αναμένεται να δώσει καρναβαλικό χρώμα και κλίμα ευθυμίας, χαράς και αισιοδοξίας στο κέντρο της πόλης.

Μια ημέρα πριν την κορύφωση του Καρναβαλιού των Μικρών με την Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις αναβατών και ποδηλάτων και οι κεφάτες καρναβαλικές διαθέσεις των μικρών θα βρεθούν στο προσκήνιο κερδίζοντας τις εντυπώσεις και μεταδίδοντας ελπίδα και ανεμελιά σε μικρούς και μεγάλους.

Οι μικροί με τα ποδήλατά τους (απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η καρναβαλική μεταμφίεση τόσο του ποδηλάτου όσο και του αναβάτη και η ηλικία των 6-12 ετών για τους συμμετέχοντες) δίνουν ραντεβού το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.00 στο προαύλιο του Στρούμπειου, για να γίνει η παραλλαβή των αριθμών συμμετοχής. Γύρω στις 10.30 θα αρχίσει η καρναβαλική παρέλαση παιδιών με τα ποδήλατα, η οποία θα ακολουθήσει την οδό Μαιζώνος και περνώντας από το κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, θα καταλήξει στην πλατεία.

Γύρω στις 11.00 θα αρχίσουν τα παιχνίδια του Baby Rally στην πλατεία Γεωργίου Α.΄