Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό από το Μαζαράκι Πηνείας

27.10.2020 / 7:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
petropoulos

Σήμερα στις 11 το πρωί, στο νεκροταφείο του Σχιστού Αττικής, κηδεύεται ο άτυχος 25χρονος αστυνομικός Άγης Πετρόπουλος, ο οποίος έχασε τη ζωή του, όταν το όπλο του επίσης αστυνομικού αδελφού του, εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα η σφαίρα να τον τραυματίσει θανάσιμα!

Η οικογένεια του 25χρονου κατάγεται από το Μαζαράκι Πηνείας και από την Κυριακή οι κάτοικοι πενθούν για ένα δικό τους παιδί. Κάποιοι θα παραβρεθούν και στην κηδεία που τελείται σήμερα, ώστε να βρεθούν δίπλα στην οικογένεια που «χτυπήθηκε» σκληρά.

Ψυχολογικό ράκος είναι ο 21χρονος αδελφός του θύματος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.  Δύο αγαπημένα αδέλφια, που έμεναν μαζί με την οικογένειά τους στο Πέραμα, που εργάζονταν ακόμη και στις ίδιες υπηρεσίες στην Αστυνομία και που είχαν μετατεθεί σε άλλη υπηρεσία, πάλι  και οι δύο μαζί.

Όμως δεν πρόλαβαν αυτή την μετάθεση, με τον τραγικό «επίλογο» για το ένα από τα αδέλφια να δίνεται μέσα στο σπίτι τους, μπροστά στα μάτια του πατέρα τους, την ώρα που περιεργάζονταν ένα όπλο.

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα