“Σάρωσε” τα βραβεία ο Πατρινός Φωτογράφος Αλέξανδρος Μαραγκός | dete

"Σάρωσε" τα βραβεία ο Πατρινός Φωτογράφος Αλέξανδρος Μαραγκός

"Σάρωσε" στα διεθνή βραβεία International Photography Awards (IPA) 2016,ο Πατρινός Αλέξανδρος Μαραγκός. Στα φετινά βραβεία έλαβαν μέρος φωτογράφοι από 162 χώρες του κόσμου με 17.037 φωτογραφίες. Ο πατρινός φωτογράφος απέσπασε συνολικά επτά τιμητικές διακρίσεις με πέντε φωτογραφίες στην κατηγορία των επαγγελματιών φωτογράφων.

Ειδικότερα: στις κατηγορίες «Special-Night Photography» και «Nature-Other» τιμητικές διακρίσεις απέσπασε η λήψη «Perseid Meteor Shower 2016» που αποτυπώνει την Βροχή των Περσείδων του 2016 στην κορυφή του Παναχαϊκού όρους στην Πάτρα.

Εκπληκτική φωτογραφία του Αλέξανδρου Μαραγκού αποτυπώνει τους κεραυνούς στον προχθεσινό ουρανό της Πάτρας

Στις κατηγορίες «Architecture-Historic» και «Architecture-Other» η λήψη «Stoa» από την Στοά του Αττάλου στην Αθήνα και η λήψη «The Atrium» από το Αίθριο του Ζαππείου, στην κατηγορία «Nature: Landscapes» η λήψη «The Bridge of God» από το Θεογέφυρο Ιωαννίνων και στην κατηγορία «Event-Weddings η λήψη «Be as One» από τη Λευκάδα

Όπως αναφέρει και το athensvoice μέσα στο 2016 ο Έλληνας φωτογράφος έχει αποσπάσει άλλες δύο τιμητικές διακρίσεις σε έναν από τους σημαντικότερους φωτογραφικούς διαγωνισμούς, τα βραβεία PX3 Prix de la Photographie Paris Awards!