Παρασκευή, 9.12.2022, 1:28 πμ

Ρώρος σε Πελετίδη: «Η ευθύνη είναι άγνωστη λέξη για σας»

29.09.2020 / 19:47
γκο-1-171

Νέα απάντηση από την ΩΡΑ Πατρών και τον Γιώργο Ρώρο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Κώστα Πελετίδη.  Ο κ. Ρώρος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής: «Η Ευθύνη είναι άγνωστη λέξη για εσάς κ. Πελετίδη;

 Για άλλη μία φορά αντί να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργεί η ελλειμματική και αδιέξοδη πολιτική της, η δημοτική αρχή κατά την προσφιλή της μέθοδο χρησιμοποιεί ως ασπίδα τους εργαζόμενους, αποπροσανατολίζει μιλώντας για τις εργολαβίες του τρένου, (ενώ πνίγηκε όλη η Πάτρα), επιρρίπτει ευθύνες σε επαγγελματίες και συμπληρώνει με τις γνωστές καταγγελίες σε Νέα Δημοκρατία , ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχάσατε το ΚΚΕ κ.Πελετίδη  το οποίο συγκυβέρνησε με τη Νέα Δημοκρατία το 1989 αν ενθυμείσθε !!!

Η φθινοπωρινή μπόρα χάλασε την προβολή, και διαφημιστική καμπάνια της δημοτικής αρχής ότι καθάρισε 16.000 φρεάτια και αυλάκια.

Μπορείτε να ενημερώσετε τους Πατρινούς πόσο στοίχισε η προβολή σας και η καμπάνια σας; Πόσα φρεάτια θα είχατε καθαρίσει; 

Επειδή δεν γνωρίζετε την λέξη τσίπα, αντί να “ποιήσετε την νήσσαν” κ. Πελετίδη και προτιμήσατε να ξανα-κολυμπήσετε  στα λασπόνερα της πολιτικής σας και μας καταγγέλλετε για τσίπα, όπως και το καλοκαίρι με τη λειψυδρία σε όλη την Πάτρα.  “Αιδώς Αργείοι”».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα