Ρώρος σε Πελετίδη: «Η ευθύνη είναι άγνωστη λέξη για σας» | dete

Ρώρος σε Πελετίδη: «Η ευθύνη είναι άγνωστη λέξη για σας»

Νέα απάντηση από την ΩΡΑ Πατρών και τον Γιώργο Ρώρο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Κώστα Πελετίδη.  Ο κ. Ρώρος σε γραπτή του δήλωση αναφέρει τα εξής: «Η Ευθύνη είναι άγνωστη λέξη για εσάς κ. Πελετίδη;

 Για άλλη μία φορά αντί να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργεί η ελλειμματική και αδιέξοδη πολιτική της, η δημοτική αρχή κατά την προσφιλή της μέθοδο χρησιμοποιεί ως ασπίδα τους εργαζόμενους, αποπροσανατολίζει μιλώντας για τις εργολαβίες του τρένου, (ενώ πνίγηκε όλη η Πάτρα), επιρρίπτει ευθύνες σε επαγγελματίες και συμπληρώνει με τις γνωστές καταγγελίες σε Νέα Δημοκρατία , ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχάσατε το ΚΚΕ κ.Πελετίδη  το οποίο συγκυβέρνησε με τη Νέα Δημοκρατία το 1989 αν ενθυμείσθε !!!

Η φθινοπωρινή μπόρα χάλασε την προβολή, και διαφημιστική καμπάνια της δημοτικής αρχής ότι καθάρισε 16.000 φρεάτια και αυλάκια.

Μπορείτε να ενημερώσετε τους Πατρινούς πόσο στοίχισε η προβολή σας και η καμπάνια σας; Πόσα φρεάτια θα είχατε καθαρίσει; 

Επειδή δεν γνωρίζετε την λέξη τσίπα, αντί να "ποιήσετε την νήσσαν" κ. Πελετίδη και προτιμήσατε να ξανα-κολυμπήσετε  στα λασπόνερα της πολιτικής σας και μας καταγγέλλετε για τσίπα, όπως και το καλοκαίρι με τη λειψυδρία σε όλη την Πάτρα.  "Αιδώς Αργείοι"».