Ρωξάνη η Ματσούκα | dete

Ρωξάνη η Ματσούκα

Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη και τώρα Δήμητρα Ματσούκα. Η γνωστή ηθοποιός παίρνει τη σκυτάλη στον ρόλο της Ρωξάνης στην παράσταση «Συρανό ντε Μπερζεράκ». Εξ ου και η εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Εχοντας γίνει ξανθιά εδώ και αρκετό καιρό η Δήμητρα διαθέτει πλέον και πολύ μακριά μαλλιά, αφού έτσι φαντάστηκε την ηρωίδα του ο δημιουργός του έργου Εντμόν Ροστάν.

Το «Συρανό ντε Μπερζεράκ», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στον ρόλο του εκκεντρικού, τρυφερού αλλά και αστείου ξιφομάχου (και ποιητή!) με την περίφημη μύτη, παρουσιάστηκε με επιτυχία στην Αθήνα για δύο θεατρικές περιόδους. Αυτήν τη φορά η παράσταση θα περιοδεύσει, ξεκινώντας από το Θέατρο Βράχων στις 21 και 22 Ιουνίου.

Δίπλα στον Βασίλη και στη Δήμητρα θα σταθεί ο ωραίος και ταλαντούχος γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, υποδυόμενος τον εραστή της Ρωξάνης, ο οποίος ζητάει τη βοήθεια του -κρυφά ερωτευμένου μαζί της- Συρανό για να κατακτήσει την καρδιά της.

Με μουσική Ρεμπούτσικα

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, τέλος, δίνει τη δική της νότα μέσα από τις μελωδίες που έχει συνθέσει αποκλειστικά για την παράσταση διά χειρός Κακλέα, ενισχύοντας τον ηρωισμό και το χιούμορ που χαρακτηρίζει το έργο.

Ωστόσο, η ίδια δεν θα εμφανίζεται τούτη τη φορά επί σκηνής παίζοντας βιολί, αλλά θα παραδώσει τη σκυτάλη στη Βασιλική Μαζαράκη.