ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΑΙΡΕΤΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟ: Εφυγε δύο φορές από το σπίτι η γυναίκα του

 

 

 

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία με τον σφοδρό έρωτα του 55χρονου μεγαλοαιρετού με μία όμορφη μηχανικό με την οποία συνεργαζόταν!

 

Το ειδύλλιο έχει κάνει τον γύρο της περιοχής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως… μέχρι και η σύζυγος έχει πάρει «χαμπάρι» τι συμβαίνει και μάλιστα δύο φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα… έφυγε από το σπίτι, φανερά πληγωμένη και ντροπιασμένη για το «κέρατο»!

 

Ο άνδρας της και μεγαλοαιρετός, προσπάθησε πολλάκις να ρίξει στάχτη στα μάτια της «επίσημης κυρίας του», όμως προφανώς δεν έπεισε! Ταυτόχρονα εκείνος δείχνει σφόδρα ερωτευμένος καθώς αφενός μεν η μηχανικός είναι όμορφη και αφετέρου… κατά 20 περίπου χρόνια μικρότερή του.

 

Δεν γνωρίζουμε αν εκείνη έχει «στόχο» με τον μεγαλοαιρετό, ή απλά περνά την ώρα της μαζί του, ούτε φυσικά αν ο 55χρονος άνδρας της έχει δώσει υποσχέσεις ώστε να την κρατήσει κοντά του και να απολαμβάνει τον έρωτά της. Όμως όλη η περιοχή έχει πληροφορηθεί τα «ροζ τεκταινόμενα» και τα κουτσομπολιά δίνουν και παίρνουν!

 

Ιδιαίτερα για την μηχανικό η οποία δεν κάνει μόνο ερωτικά «θαύματα» αλλά και επιστημονικά θαύματα στην διάρκεια της επαγγελματικής της συνεργασίας με τον μεγαλοαιρετό (για να λέμε και του στραβού το δίκιο)! Προφανώς ο έρωτας έκανε την εμφάνισή του αργότερα, αφού δηλαδή το ζευγάρι ξεκινούσε συνεργασία.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ