“ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ» ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - Η όμορφη νηπιαγωγός… τα ‘φτιαξε με τον πατέρα μαθητή της! - Τα έχει όμως… και με γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας!

 

 «Ροζ» σκάνδαλο σε ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό της Πάτρας, προκαλεί απίστευτο σούσουρο σε γονείς και στην παιδαγωγική κοινότητα της πόλης!

Όμορφη παιδαγωγός, έχει συνάψει παράνομη ερωτική σχέση με πατέρα παιδιού το οποίο φυλάσσεται στον εν λόγω σταθμό, ενώ παράλληλα διατηρεί και δεύτερο δεσμό με γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας!

Πρόκειται για μια ιστορία, που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα και πλέον έχει ξεφύγει από τα στενά όρια του συγκεκριμένου παιδικού σταθμού, ο οποίος θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι από τους γνωστούς χώρους της Πάτρας με μεγάλο αριθμό παιδιών.

Η σχέση μεταξύ της παιδαγωγού και του πατέρα, γεννήθηκε εδώ και λίγο καιρό και πλέον αποτελεί κοινό μυστικό μεταξύ των εργαζομένων του παιδικού σταθμού. Μάλιστα, η ερωτική αυτή σχέση είναι σε γνώση της ιδιοκτήτριας της επιχείρησης, η οποία όμως φαίνεται ότι  δεν μπορεί να παρέμβει για προσωπικούς λόγους…

Πλέον όμως, το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει εύκολα  τον έρωτά του, παρά το γεγονός, ότι καταβάλει μεγάλες προσπάθειες γι αυτό… Το ένοχο μυστικό, ψιθυρίζεται από συναδέλφους της παιδαγωγού, ενώ πλέον φαίνεται να το αντιλαμβάνονται και κάποιοι υποψιασμένοι γονείς. Η μόνη που (ακόμα;) δεν το έχει μάθει, είναι η …ενδιαφερόμενη, η σύζυγος δηλαδή του «άτακτου» πατέρα, ο οποίος φέρεται να είναι ξετρελαμένος με την γοητευτική παιδαγωγό!.

Η τελευταία βέβαια μπορεί να μην είναι παντρεμένη, αλλά συνεχίζει να διατηρεί παράλληλα τον αρχικό δεσμό της, με γνωστό έμπορο της Πάτρας, που διατηρεί  μεγάλο κατάστημα σε πολυσύχναστη οδό της πόλης.

Το γεγονός όμως, ότι η παράνομη αυτή σχέση αρχίζει να γίνεται φανερή σε πολλούς, ίσως έχει απρόσμενες εξελίξεις για το ζευγάρι. Όπως μαθαίνουμε, διάφοροι καλοθελητές, είναι έτοιμοι να το «σφυρίξουν» στην σύζυγο του πατέρα και στον επιχειρηματία…