Ρεκόρ Γκίνες για τη γιγαντοαφίσα του νέου Ford EcoSport στη Μαδρίτη | dete

Ρεκόρ Γκίνες για τη γιγαντοαφίσα του νέου Ford EcoSport στη Μαδρίτη

Η τεράστια γιγαντοαφίσα του νέου Ford EcoSport στη Μαδρίτη (Ισπανία), είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο…

Η Ford είναι επίσημος κάτοχος τίτλου Guinness World Records για τη μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα παγκοσμίως μετά την αποκάλυψη μιας διαφήμισης εμβαδού 5.265 m2 – που αντιστοιχεί σε 20 γήπεδα του τένις – για το νέο SUV Ford EcoSport στο εμβληματικό Espana Building στην καρδιά της Μαδρίτης, στην Ισπανία.

Ένας επίσημος κριτής των Παγκόσμιων Βραβείων Γκίνες επιθεώρησε την εγκατάσταση βάρους 2.000 kg και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για την Μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα στο θεσμό Guinness World Records – καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε καταγραφεί στο Dhahran, στη Σαουδική Αραβία, κατά 241.93 m2.

«Η κατάκτηση ενός Ρεκόρ Γκίνες για τη Μεγαλύτερη γιγαντοαφίσα αποδεικνύει την δημιουργικότητα που διέπει την εταιρία μας» δήλωσε η Elena Burguete, διευθύντρια Marketing, Ford Ισπανίας. «Το Μήνυμα της Ford είναι ‘Go Further’, και αυτό στοχεύσαμε με τη νέα μας καμπάνια για το λανσάρισμα του νέου EcoSport. Είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να μεταδώσουμε το μήνυμα “Η Ζωή είναι έξω, εσύ;” σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, ακριβώς στην καρδιά της Μαδρίτης.»

Η γιγαντοαφίσα θα παραμείνει εκεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, και στη συνέχεια θα δοθεί ως δωρεά στο Apascovi Foundation, κέντρο απασχόλησης για άτομα με αναπηρία, όπου όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν θα έχουν μία δεύτερη ζωή.

Σχεδιασμένο για τη ζωή εντός και εκτός πόλης, το κομψό, νέο Ford EcoSport πωλείται τώρα σ όλη την Ευρώπη και για πρώτη φορά προσφέρεται σε σπορ έκδοση EcoSport ST-Line, εμπνευσμένη από την Ford Performance. Επίσης, διατίθεται το σύστημα Ford Intelligent All Wheel Drive μαζί με τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως σύστημα συνδεσιμότητας SYNC 3 και κάμερα οπισθοπορείας.

Πηγή:  iefimerida.gr