Ραφαήλ Σκιαδαρέσης: «Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω καλές εμφανίσεις» | dete

Ραφαήλ Σκιαδαρέσης: «Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω καλές εμφανίσεις»

Ο Ραφαήλ Σκιαδαρέσης θα αγωνιστεί την φετινή περίοδο στον Διαγόρα Βραχνείκων αφού παραχωρήθηκε δανεικός από την Παναχαϊκή για να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες μετά την περσινή καλή χρονιά που έκανε με την ομάδα Νέων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μιλώντας για την μεταγραφή του στον Διαγόρα και την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής τόνισε «Είμαι χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια του Διαγόρα, ως δανεικός από την Παναχαϊκή. Στην απόφαση μου μέτρησε πολύ ότι η ομάδα είναι νεανική με την βοήθεια  4−5 έμπειρων παικτών. Είναι η πρώτη μου εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής και σίγουρα είναι μια πρόκληση για μένα. Στόχος του Διαγόρα είναι η παραμονή στην κατηγορία και να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο».

Και ερωτηθείς αν ο Διαγόρας είναι ένα βήμα για τον ίδιο ώστε να επιστρέψει στην Παναχαϊκή τόνισε «Προσωπικός μου στόχος είναι να κάνω καλές εμφανίσεις με πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Είναι ένα τεστ ο Διαγόρας Βραχνείκων και γενικά το πρωτάθλημα της  Γ εθνικής για εμένα και σίγουρα  είναι ένα  βήμα που ίσως με οδηγήσει στην Παναχαϊκή».