Ραγκούσης: “Καλωσορίσατε στο επιτελικό κράτος της δεξιάς” | dete

Ραγκούσης: "Καλωσορίσατε στο επιτελικό κράτος της δεξιάς"

Δήλωση Ραγκούση για προαγωγή του επιχειρησιακού επικεφαλής της ΠΥ στο Μάτι. "Παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προάγει σε Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, τον Αρχιπύραρχο, Διοικητή Αν. Αττικής της Πυροσβεστικής-τοπικά επιχειρησιακό επικεφαλής-κατά την τραγωδία στο Μάτι.

 Παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών τα αδιαμφισβήτητα συμπεράσματα που προκύπτουν μετά τη συγκεκριμένη προαγωγή, για την τότε δημαγωγική και υποκριτική στάση του κ. Μητσοτάκη, πάνω στην ανθρώπινη τραγωδία στο Μάτι.

 Κατά τα λοιπά, η παράγκα, η αναξιοκρατία και ο κομματισμός, ήταν κατά κύριο λόγο οδηγός για τις κρίσεις και στο Πυροσβεστικό Σώμα.

 Η κυβέρνηση πιστή στο δόγμα «δεξιός να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι» προχώρησε στην καρατόμηση άξιων αξιωματικών και στην προαγωγή των αρεστών. Βαφτιστήρια Υπουργών, Πρόεδροι ΝΟΔΕ της ΝΔ πήραν επιτέλους αυτό για το οποίο αγωνίστηκαν.

 Πήραν προαγωγή σε βάρος άριστων συναδέλφων τους. Καλωσορίσατε λοιπόν όχι στο επιτελικό κράτος. Καλωσορίσατε στο επιτελικό κράτος της δεξιάς".