Ρίγος με τα «σημάδια»της Αποκάλυψης | dete

Ρίγος με τα «σημάδια»της Αποκάλυψης

Ολοένα και πληθαίνουν οι ενδείξεις για το επικείμενο «τέλος του κόσμου» στις 23 Σεπτεμβρίου, με πολίτες απ’ άκρη σ’ άκρη της Γης να κάνουν λόγο για ανεξήγητα φαινόμενα και πρωτοφανείς αλλαγές στο σκηνικό του πλανήτη.

Μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφικών ντοκουμέντων που φέρεται ότι αποδεικνύουν την ύπαρξη του πλανήτη Νιμπίρου, γηγενείς αρκτικών περιοχών του Καναδά, των ΗΠΑ και της Γροιλανδίας προειδοποιούν ότι «η Γη κουνιέται και ο ουρανός έχει αλλάξει».

«Η αλλαγή είναι εμφανής. Το φως της ημέρας είναι ψηλότερα στον ορίζοντα» δήλωσε σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Insuma TV ένας ηλικιωμένος Ινουίτ, ο Λούντι Πουντλούκ. Ακόμη ένα μέλος της φυλής, ο Ινούκι Ανταμί, πρόσθεσε ότι «το σημείο της ανατολής του ήλιου δεν έχει αλλάξει πολύ, αλλά η δύση του έχει μεταφερθεί παραπέρα. Ισως να έχει μετακινηθεί ο άξονας της Γης».

Την άποψη αυτή φάνηκε να συμμερίζεται και ο Ελάιζα Νόουντλακ. «Η Γη έχει αλλάξει κλίση. Δεν ξέρω πότε ακριβώς συνέβη, όμως ξέρω ότι ο ήλιος συνήθιζε να δύει πιο κοντά στην υψηλότερη βουνοκορφή. Μετά την αλλαγή ο ήλιος δύει μετά τη βουνοκορφή» επεσήμανε από την πλευρά του.

Οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι η προσέγγιση του πλανήτη Νιμπίρου στη Γη είναι ο λόγος για τον οποίο ο πλανήτης μας έχει αλλάξει κλίση. Η υποτιθέμενη ισχυρή δύναμη της βαρύτητας φέρεται ότι προκαλεί τη μετακίνηση του άξονα της Γης, γεγονός που με τη σειρά του προκαλεί ακόμη πιο έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα, όπως οι ισχυροί τυφώνες και οι σεισμοί της τελευταίας περιόδου. Παρά το γεγονός ότι ο άξονας της Γης έχει μετακινηθεί και στο παρελθόν, όσοι πιστεύουν στην ύπαρξη του Νιμπίρου είναι πεπεισμένοι ότι αυτήν τη φορά οφείλεται στην έλευσή του. Ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι οι τυφώνες Ιρμα και Χοσέ, καθώς επίσης η αύξηση της σεισμικής δραστηριότητας παγκοσμίως, με αποκορύφωμα τον πρόσφατο σεισμό στο Μεξικό, αποτελούν ενδείξεις ότι ο Νιμπίρου πλησιάζει.