Ράνια Τζίμα: «Παραμένει ανδροκρατούμενη η δουλειά στη χώρα μας» | dete

Ράνια Τζίμα: «Παραμένει ανδροκρατούμενη η δουλειά στη χώρα μας»

Παραμένει ανδροκρατούμενη η δουλειά μας στη χώρα μας» σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων Ράνια Τζίμα σε συνέντευξη που παραχωρεί στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαυρίδη.

Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος αποτελεί πλέον σταθερή καθημερινή συνήθεια για το κοινό μέσα από την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Mega.

«Διατηρούνται αρκετά από τα παλιά στερεότυπα. Ναι, ο δρόμος που έχει να βαδίσει μια γυναίκα δημοσιογράφος παραμένει δυσκολότερος από εκείνον των ανδρών.

Η πρόοδος γίνεται με αργά βήματα… Στο Mega, βέβαια, έχουμε την τύχη να εργαζόμαστε σε ένα Μέσο που έχει εμπιστευτεί αρκετά από τα βασικά του ενημερωτικά προγράμματα σε γυναικεία χέρια»συμπληρώνει με ειλικρίνεια η Ράνια Τζίμα.

Βοήθησε, αλήθεια, την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του Μεγάλου καναλιού η γοητευτική εξωτερική της εμφάνιση; 

«Όταν ξεκινά τη δουλειά μια γυναίκα δημοσιογράφος, μια καλή εικόνα μπορεί να της δημιουργήσει πιο πολλά προβλήματα από αυτά που θα της λύσει. Θα κληθεί να αποδείξει μία και δύο και τρεις φορές ότι αξίζει στην ουσία της δουλειάς».