Πύργος: Συμπλοκή στα δικαστήρια με τους κατηγορούμενους για το θάνατο του Π. Σταυρόπουλου | dete

Πύργος: Συμπλοκή στα δικαστήρια με τους κατηγορούμενους για το θάνατο του Π. Σταυρόπουλου

Εν μέσω έντασης έγινε η μεταγωγή των δύο εμπλεκόμενων στην υπόθεση θανάτου του Παναγιώτη Σταυρόπουλου στον Πύργο τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του 30χρονου ξέσπασαν και επιτέθηκαν στον 44χρονο και τον 42χρονο που το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου, ήταν μαζί του, ενώ όταν διαπίστωσαν πως είναι νεκρός, τον μετέφεραν με βέσπα και τον άφησαν σε κεντρικό δρόμο του Πύργου.

Οι δύο άντρες φτάνοντας το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους συγγενείς του Παναγιώτη, που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. Να κατευνάσουν τα πνεύματα προσπάθησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που συνόδευαν τους κατηγορούμενους.
Ο 44χρονος και ο 42χρονος κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, όμως μετά την απολογία τους και σύμφωνα με τον συνήγορο που όρισε η Εισαγγελία για την διαδικασία της ανάκρισης, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο Α.Τ. Πύργου κάθε 1η και 15η κάθε μήνα. Για την υπόθεση θα οριστεί δικάσιμος.

 

dikast simploki2

dikast simploki3

dikast simploki4

dikast simploki5

dikast simploki6

Πηγή: ilialive.gr