Πύργος: Ο 10χρονος.. ανοικτοχέρης, ξανακτύπησε!

11.09.2020 / 7:25
peripoliko-astinomia-1

Μπορεί να πέρασε λίγος καιρός που είχε σταματήσει η παράνομη δραστηριότητά του, ωστόσο όπως φάνηκε ο 10χρονος ΡΟΜΑ είναι και πάλι εδώ με το τελευταίο του θύμα να είναι ένας ηλικιωμένος από τον οποίο αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ κατά τη διάρκεια που αυτός βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης καταστήματος υπεραγοράς τροφίμων.
Ο ανήλικος ΡΟΜΑ είχε καταφέρει το περασμένο διάστημα να προκαλέσει σημαντικό «πονοκέφαλο» στους πολίτες εξαιτίας των συνεχόμενων «χτυπημάτων» του σε φαρμακεία και επιχειρήσεις της πόλης και της παράνομης λήψης σημαντικών χρηματικών ποσών. Τελευταίο του θύμα ωστόσο έμελλε να είναι ένας ηλικιωμένος, ο οποίος βρισκόμενος στο χώρο στάθμευσης καταστήματος υπεραγοράς τροφίμων δεν αντιλήφθηκε πότε τον προσέγγισε και του απέσπασε τα χρήματα ο νεαρός ΡΟΜΑ, παρά μόνο όταν ήδη είχαν κάνει «φτερά».

Πύργος: Ο 10χρονος.. ανοικτοχέρης, ξανακτύπησε!

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του ΑΤ Πύργου να ενημερώνονται από το θύμα για το τι είχε συμβεί και άμεσα να ξεκινούν τις έρευνες, όπου λίγη ώρα μετά έφθασαν στη σύλληψη του ανήλικου ΡΟΜΑ και σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ.

Η παρουσία ΡΟΜΑ στους χώρους στάθμευσης καταστήματος υπεραγοράς τροφίμων δεν αποτελεί νέο, καθώς εδώ και χρόνια δεν είναι λίγες οι φορές που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι σε αυτά προσεγγίζοντας και τους πολίτες που με τον τρόπο τους τους απομακρύνουν. Ωστόσο, έχοντας επίγνωση της κατάστασης πλέον πλησιάζουν και παραπάνω από ένα μέλη, με αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή να μην υπάρχει δυνατότητα ελέγχου όλων των ατόμων και έτσι να γίνεται η «δουλειά» τους. Δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που το θράσος τους και η συμπεριφορά τους είναι ανεξέλεγκτα, προκαλώντας αρκετά προβλήματα. Βασική τους λεία είναι κυρίως χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και οτιδήποτε αξίας και συνήθως γίνεται κατά τη διάρκεια που οι πελάτες μεταφέρουν τα ψώνια τους στο αμάξι.

patrisnews

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα